Long bob

newhair

Jeg har fått nytt hår. Eller, altså… Jeg har vært hos frisøren, da. Klipp og farge. Jeg gikk for en lang bob, og nå er alt håret i samme farge og! Bittelitt mørkere enn originalfargen min, men fargen kommer til å gå litt ut etterhvert, og da sitter jeg antagelig igjen med noe som ligner greit på min egen farge. Så slipper jeg å slite med ettervekst fremover. Hurra! Planen er å gjøre noe ekstra med det etterhvert, da. Ombre igjen, eller kanskje bare gå for endel lyse striper så jeg går litt lysere tider i møte. Eller kanskje noe annet? Forslag mottas med takk! Men jeg er i alle fall kjempefornøyd med både farginga og klippen! Utrolig godt å få vekk alt det slitte, ekle håret. Jeg har jo faktisk ikke vært hos frisøren siden i februar… Krise. Much needed, med andre ord. Så tusen takk til Jeanette Hansen på O.K Frisører på Solsiden i Trondheim! Utrolig flink og utrolig hyggelig. Anbefales!

Del

2 Kommentarer

  1. november 15, 2013 / 10:17

    Utrolig fin frisyre Drea, passet deg veldig bra. Gleder meg til etter jul da jeg kanskje kan fjerne litt av lokkene, men er frista til å spare det enda lengre, og ikke minst la utveksten gro, sånn at om noen måneder kan kalles ombre :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.