Little princess

prinsessamiblogg2viljaprincessprinsessamiBLOGG

Stolt Vilja i vakker prinsessekjole fra Prinsesser.no som du kan finneher.

Vilja har alltid vært ei veldig jentete jente, i motsetning til meg. Jeg var jo tidenes guttejente helt fra start, mens Vilja har sagt «ha på kjole!» siden hun kunne snakke. Alt skal være rosa eller lilla, og det er dukka Annika som blir lekt mest med. Derfor var gleden stor da hun plutselig fant en stor pakke på prinsesserommet sitt. I den lå altså denne fine kjolen fra nettbutikken Prinsesser.no. Nå skal det lekes prinsesse hver dag. Også er hun selvfølgelig verdens fineste og beste prinsesse og. Ta en titt innom den fine nettbutikken. Helt klart mange gode gavetips å finne der. Jeg vet jeg skal finne julegave til Vilja derfra i alle fall. Hugs. 

Del

2 Kommentarer

  1. oktober 13, 2013 / 12:41

    Det der må være noe av det søteste jeg noen gang har sett!

  2. oktober 15, 2013 / 19:32

    Åh, så fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.