Puppy love

love

Jeg får ikke sagt det godt nok hvor utrolig godt det er å ha en valp som bare alltid er lykkelig og glad for å se meg. Om han får kjeft for å ha gjort noe han ikke skal gjøre, så tar det to sekunder før han er på plass i fanget og sleiker meg på kinnet igjen, like lykkelig som han var før han fikk kjeft. Lar jeg ham være alene hjemme en stund, så er han ikke bitter når jeg kommer hjem igjen. Da er han overlykkelig for å se meg. Han er alltid glad og kosete, og når han skal slappe av så vil han lest ligge i fanget. Jeg får virkelig ikke sagt nok hvor godt det er å ha Gizmo, verdens beste valp.

Del

2 Kommentarer

  1. Oda
    september 23, 2013 / 13:48

    Åh, det er så koselig med hund. Jeg gleder meg til det er min tur igjen! Kanskje du har skrevet noe om dette før; men har du forsikret han? Vi måtte plutselig ut med ca. 100 000 kroner på er halvt år da hunden våres ble syk.. SÅ jeg sprer det gode forsikringsord om dagen ;) Ha en fin dag!

  2. september 23, 2013 / 14:22

    Hunder er det beste som finnes :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.