Blades

blades2blades

Favorittcardio! Jeg har hatt rulleskøyter siden jeg gikk i barnehagen (true story), og jeg virkelig elsker å gå på blades. Alltid gjort! Og med staver blir det ekstra god trening for skuldre og. Det kjennes ekstra godt i dag, siden jeg tidligere var på Maxtrim og trente styrketrening for skuldrene. Åh, det er digg å trene igjen. Det er digg å faktisk like det. Og ja, jeg må skaffe meg nytt batteri til selvutløseren, så jeg slipper dårlig fokus som nå… Det står på lista. Hugs!

Del

5 Kommentarer

 1. Idadida
  september 4, 2013 / 19:41

  Woah!! :) kult! Jeg har også blades, pleier å la hundene løpe foran type Hundehvisker-style :)

 2. Linn
  september 4, 2013 / 21:43

  Rollerblades serut som en veldig morsom form for trening. Mine har hatt tilhold på boden de siste…altformange årene. Har vurdert å kjøpe staver og ta dem fram igjen.. Men hvilke staver kjøper man? Rulleskistaver?

  • Drea
   september 4, 2013 / 21:54

   Japp! Rulleskistaver funker knall. Vanlige gåstaver blir for korte, og knekker derfor. Så – rulleskistaver rocks. :)

 3. september 4, 2013 / 22:00

  Herlig! Jeg har også kommet i gang igjen (med trening da, ikke rulleskøyter), så hurra for oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.