birthday

dreaoggizmo2sommer1sommermartindreaoggizmo1dreasomemrdrabær

I går hadde jeg bursdag (24 år!), og den delte jeg med Gizmo og Martin. Vi dro til en strand, spiste bær, koste oss. I kveld er det Elvefestival i Drammen, og siden Kaizers Orchestra spiller så skal vi selvfølgelig dit og. Martin er ikke superfan, akkurat. Faktisk, så er han ikke fan overhodet. Men heldigvis er han så snill at han blir med allikevel. Det er jo avslutningsturné, og jeg har vært blodfan siden jeg var fjorten-femten. Gleder meg til konsert, men gruer meg til det er over – da får jeg nok ikke fler sjanser, dessverre. Snufs!

Del

5 Kommentarer

 1. august 23, 2013 / 09:41

  Gratulerer masse med dagen! :-) Håper det går litt bedre med deg nå, for det fortjener du!

  • Drea
   august 23, 2013 / 10:20

   Tusen takk! :D Det går mye bedre, faktisk! Har fått masse god hjelp, så håper det holder seg en stund fremover nå!

 2. august 23, 2013 / 14:54

  Gratulerer så mye med dagen som var! :D

 3. august 26, 2013 / 00:21

  Man må bare nyte Kaizers mens man kan, var konserten bra?

 4. Mona Svensen
  august 28, 2013 / 13:36

  Hei,

  Mitt navn er Mona Svensen, og jeg jobber for Webpals, som er et internasjonalt online marketing firma. Vi er for tiden ute etter å finne nye annonsepartnere og lurer på om dette er noe som kunne være interessant?

  Det vi fra vår side er ute etter er en artikkel annonse, med helt enkle tekstlinker, og jeg så akkurat på dreakarlsen.com, og tenkte på innlegg som kunne passe.

  Prismessig er vi fleksible, og vi har i utgangspunktet ingen budsjettbegrensninger. Skulle du ha format preferanser kan vi også tilpasse oss.

  Jeg kunne som sagt veldig godt tenke meg å kunne få til et samarbeid, og det er bare å kontakte meg skulle du ha spørsmål eller annet du lurer på.

  Hvis dette er noe som hadde kunnet vært aktuelt håper jeg å høre fra deg!

  Med vennlig hilsen,
  Mona Svensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.