Ei lita jente

viljaleke1viljaleke3viljaleke2

Redigering: konverterer til sorthvitt. Gjør deretter skyggepartiene lysere, og midttonene mørkere i curves. Legger så på et lag som heter solid color. Velger fargen brun, gjør om til blending mode som heter «screen» og justerer opacity ned til det ser bra ut. Til slutt lager jeg et lag i gradient map som gir en lilla/brun-tone. (Bare å prøve seg frem med farger. Prøv med lilla til gul.) 

Vilja i snapshot-moments på lekeplassen i helga. Bilder jeg ikke har overtenkt eller nøye planlagt. Bilder jeg bare har tatt. Et raskt trykk med kun et halvt øye for å se om jeg i det hele tatt treffer med fokusen. Bilder trenger ikke alltid være perfekte for at man selv skal like dem. Heldigvis. Og om ingen forstår noe av det jeg prøvde å forklare under bildet, så… Vel. Da beklager jeg. Jeg er verdens verste til å forklare. Da burde jeg vel heller bruke bilder, men det orker jeg ikke. Det ødelegger bloggens utseende å ha masse sånne screenshots fra photoshop. Ja, jeg er seriøs. Det ser jo ikke pent ut… Oh, come on. Its a shallow world. Det får vi bare leve med. Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. april 17, 2013 / 17:09

  Jeg elsker å få redigeringstips av deg, for etter flere år som leser av denne bloggen har jeg fått med meg at du virkelig vet hva du driver med. Synes ikke screenshots ødelegger uteseendet heller, så om du kommer over den barrieren… feel free to share some more.

 2. april 18, 2013 / 00:54

  Så skjønn hun er :-) Og ikke minst stor! Fulgte bloggen din for lenge siden og lurte på hvor den var blitt av :-)

 3. Linnj
  april 20, 2013 / 19:58

  Supert Drea!
  Det der holder for min del iallefall ;) Veldig morsomt å se hva du har gjort med bildene, og få litt inspirasjon selv også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.