Gran Canaria

dreaogviljapåferie dreais _MG_8972-as-Smart-Object-1brus2 brusferie1ferie12ferie10ferie9ferie8ferie7ferie13ferie6ferie3 ferie2

mer1mer2williamviljaaaastopp       
Her kommer det en liten drøss med bilder fra Gran Canaria. Mest av Vilja, selvfølgelig. Jeg har kanskje ikke fortalt at jeg skulle til Gran Canaria heller, jeg. Du skjønner – mamma og Brynjulf gifta seg der nå, så hele familien var samlet. Vi var en uke, og vi var i Puerto Mogan. Det var knall! Utrolig godt med en uke i varmere strøk. Og gøy med bryllup!

På førstkommende lørdag blir det reising igjen og. Da går turen til NM i poker som holdes i Dublin. Jeg var jo med i fjor, og skal selvfølgelig være med i år også. Gud, som jeg gleder meg. Det er bursdag, nyttårsaften og julaften på en og samme tid! Du vet den gleden man har som åtteåring før slike dager. Den har jeg nå. Jeg kan nesten ikke vente. Lurer på hvordan konsentrasjonen er på jobb denne uka. jeg er helt i hundre. Det blir så GØY!

Og ja. Hadde en shoot med meg selv i dag og, så i morra blogger jeg IGJEN! To dager på rad det. Og ikke nok med det; i dag ble det hele to innlegg! Sykt. Comeback! Fnis. Hejdå!

Del

7 Kommentarer

 1. mars 10, 2013 / 23:20

  YESS, endelig noe nytt!!! :D :D :D

  Så utrolig mange morsome og fine bilder av Vilja – og det er bare å kjøre på med comeback, altså ;)

 2. Drea
  mars 11, 2013 / 09:33

  Sigrid: så hyggelig å se at NOEN gleder seg over mine få blogginnlegg fremdeles! :D Og vet du hva? Jeg har ikke bare ett, men TO innlegg til i bakhånd! Så da blir det blogging i dag og, da! :D

  • mars 12, 2013 / 00:24

   Wiiiihu! Jeg koser meg virkelig med dem, altså :) Det skal du vite.

 3. Bjørg
  mars 11, 2013 / 16:45

  Gleder meg over det, jeg også! :-)

 4. Silje
  mars 11, 2013 / 21:24

  Weee! You’re back!:-)) Herlige, levande bilete! Biletet der søskenbarnet (? -Trufast lesar-) spring etter Vilja var knall-det lyyyser av fryd i augo hans!

 5. mars 12, 2013 / 12:20

  Så utrolig gøy å komme inn på bloggen din å få se dette! Jeg leste bloggen din fra lenge før du ble gravid og til Vilja hadde blitt ett år eller to. Jeg leste hver eneste dag det kom ett nytt innlegg. Plutselig skjedde det mye i livet mitt og pc-en ble ingen prioritering.. Men så kommer jeg inn her nå og Vilja har blitt så stor! For ei nydelig jente du har :D Utrolig morsomt å se når man føler man har vært med på litt av oppveksten. Knis.

 6. mars 12, 2013 / 12:22

  Lurte forresten på om du fortsatt tar bilder på oppdrag? :)
  Jeg har et bryllup som står i august neste år, så hvis du fortsatt tar på deg oppdrag vil jeg gjerne vite det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.