Anti-hei til deg, din fulle, kåte jævel.

Okei, nå må jeg få ut litt frustrasjon, og jeg skal starte rett på sak. Med en beskjed. Med en klar og tydelig beskjed til alle småfulle, kåte jævler der ute, med eller uten dame, som på seine nattestimer sitter hjemme og prøver å få det til å gå for seg selv ved å via facebook mase om sex, spørre oss jenter om vi er barberte nedentil, lure på hva vi har på oss og om vi kan sende bilde eller kanskje slå på webcam. Nei, jeg kan ikke sende bilde eller slå på webcam. Nei, jeg syns antageligvis ikke du er mer interessant enn hva alle jentene du møtte på byen (som du så tydelig ikke fikk med deg hjem) syns. Nei, jeg har ikke noe behov for å hjelpe deg til en orgasme der du sitter med laptopen i fanget. Og nei – at du skriver «du ehr digg ass» er ikke noe jeg føler for å si takk til, spesielt ikke når neste sjarmerende setning er «færra på dæ?» (Som til info er et trøndersk uttrykk for å pule). Om du kommer hjem alene fra byen, patetisk og full, så hold det for deg selv. Ikke del det med alle andre. I alle fall ikke meg. Ikke bare mister du all selvrespekt, men det er ekstremt respektløst ovenfor den du velger å se på som en enkel løsning også. Flere slike hver helg føles ikke kult. Til slutt føler man seg billig uten å i det hele tatt ha lagt seg ut for salg. Kjære, fulle, kåte, a bit less than almost never-sjarmerende jævel; innse nederlaget, finn frem høyrehånda (eller venstrehånda if you please), do your thing og gråt deg selv til søvn. Like a man.

Del

4 Kommentarer

 1. desember 11, 2012 / 14:42

  Huffda! Slike har heldigvis ikke jeg på facebook :P

 2. desember 11, 2012 / 15:56

  hahahaha! :-) Du kan å få sagt det ;-)

 3. desember 11, 2012 / 19:17

  haha! Så jævli sant! Dette burde egentlig ALLE gutter/menn lese :p

 4. Linn
  desember 12, 2012 / 14:05

  Du får sagt det du! Herlig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.