Intensivkurs på Starum!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Da var jeg plutselig tilbake på Frøya, og i morgen er det plutselig klart for å begynne i ny jobb, gitt. Wow. Det kom brått på. Sikkert for at jeg har vært borte i to uker nå. Jeg har jo som nevnt vært på Starum (på Toten!) og tatt et intensivkurs for å komme et par-tre steg nærmere førerkortet, som jeg trenger for å jobbe som journalist. Tenkte jeg skulle fortelle litt om opplegget til de som skulle ha interesse av det, for jeg syns denne løsningen for å få lappen så raskt som mulig var helt topp! Så jeg vil så absolutt anbefale det videre. Så. Hvor fant jeg frem til dette kurset? Vel. Det var faktisk mamma som sendte meg en link, og den linken var til mittførerkort.no. Det drives av Morten, en utrolig hyggelig mann som passa på at alt gikk rett for seg og at vi hadde alt vi trengte under oppholdet. Det var altså via der jeg meldte meg på. Ta en titt!

Kjørelærerne (to av dem kan du jo se på bildene ovenfor; til høyre øverst er Pål og nedenfor er Øystein) kom fra Røa Trafikkskole, og var utrolig flinke og med smittende godt humør. Veldig greit å ha kjørelærere som skaper en avslappa og fin stemning i bilen, så man klarer å glemme nerver og stress. Jeg og Aisha (øverst til venstre) kjørte med Øystein, og etter hver kjøretime hadde jeg seriøst vondt i kinnene av å le. Not kidding. Øystein rocks!

Prisen for kurset er 25 000,-, men om overnatting og mat er nødvendig så koster det 5000,- ekstra. Man får enkeltrom med seng og bad og hele pakka, så jeg trivdes veldig godt! Og frokost og kveldsmat. Ikke dumt, ikke dumt. Det var ikke kjøring i helgene, så da dro jeg til Trondheim og tok bilder, men det var også mulighet for å være på Starum altså. Så man slipper å reise frem og tilbake og hit og dit om man ikke må/vil.

Veit ikke helt hva mer jeg skal si om det, jeg. Jeg hadde det supert, og det var faktisk litt vemodig og trist å dra derfra. Ikke kun for at det var slutt på å farte rundt i denne fantastisk bra BMW´en (noe som selvfølgelig også blir et savn), men også på grunn av alle folkene. Jepp. SentimentalDrea it is. Tihi. Anyway, sjekk ut dette om du tenker på å ta lappen i løpet av neste sommer! Thumbs up.
fb2d9b39
Photobucket

Del

3 Kommentarer

 1. august 15, 2012 / 18:23

  fina bilder :)

 2. Camilla
  august 28, 2012 / 13:14

  Heihei, jeg vurderer å ta dette kurset nå 22 oktober. men lurte på, kan man ta oppkjøring samtidig med dette kurset? å er langkjøring, glattkjøring osv med ? eller er dette noe jeg i tilleg må ta ? å må man ta tatt teorien eller blir den også tatt her? :)

 3. Drea
  august 31, 2012 / 09:11

  Camilla: oppkjøringstime må bestilles etter at teori er tatt. Det er ofte litt mer kø enn at man rekker begge deler på to uker. Langkjøring, glattkjøring og alt av obligatoriske greier er med, pluss mange kjøretimer! :) Jeg tok teorien andre uka der, så det er fullt mulig. Da tar man bare drop-in time! Når jeg kom hjem fra Starum var det bare oppkjøringstimen jeg mangla. Fikk dessverre ikke det før 11. oktober, da gyldigheten på vandelsattesten fra politiet gikk ut mellom jeg tok teorien og jeg bestilte oppkjøringstime. Derfor: HUSK å bestille vandelsattest fra politiet før du tar teori, og om du har bestilt fra før så SJEKK om den varer så du får bestilt oppkjøringstime før den går ut. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.