Viva las Vegas!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hei! Her er jeg for øyeblikket. Og der er hotellrommet mitt. Nice, hæ? Joda, jeg trives ganske så greit. Med god margin! Spilte litt cashgame i natt, og gikk fra $100 til $300, så det er en grei start på pokerspillinga her borte. Wiiii! Ellers er det førti varmegrader og knallsol hele tiden, så nå skal jeg straks komme meg ut i varmen. Sole seg litt kanskje. Så jeg ikke lenger er den blekeste personen jeg vet av. Fnis. Ciao!

Del

4 Kommentarer

 1. juli 2, 2012 / 19:14

  Nice, nice! Kos deg :)

 2. Monica
  juli 2, 2012 / 22:44

  Hihi, jeg og er i vegas nå. Kos deg:)

 3. juli 2, 2012 / 22:48

  Så utrolig flott det så ut! Jeg misunner deg alt du får opplevd , flink er du Andrea:- )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.