Savn og hverdagslykke.

Photobucket
Vilja er på Kreta. Jeg har derfor ikke vært med Vilja på snart tre uker nå. Tre uker. Det er lenge det, selv om tiden går fort. Jeg savner henne veldig. Å se hverandre på skjermen på Skype blir liksom ikke helt godt nok når rman vet hvor mye bedre det er å få en ordentlig klem. Når man vet hvor mye bedre det er å være i samme rom og le av og med hverandre. I en travel og stressende hverdag kan det av og til bli vanskelig å nyte hvert eneste sekund. Det kan til tider bli vanskelig å legge merke til alle koselige, fine ting som er rett foran nesen på en. Det er derfor det er godt å savne. Da husker man alle disse småtingene. Man kommer på hvor mye man virkelig setter pris på å være sammen. På en klem. På et smil. Man kommer på hvor glad det umiddelbart får en til å føle seg. Hvor viktig man føler seg når noen virkelig er oppriktig glad og lykkelig for å være der sammen med en, og at verken en selv eller den andre kan tenke seg å være noe annet sted. Hvor gøy man har det. Uten at jeg skal slå på sippemusikken, finne frem lommetørklet og skrive så dypt og følsomt at jeg spyr av meg selv, så vil jeg bare si at det er det det handler om. Å huske på hvor god hverdagen kan være. Og hvor viktig hverdagslykken er.

Del

3 Kommentarer

 1. juni 11, 2012 / 23:56

  du er jammen sterk som klarer det! jeg savner kattene mine når jeg bare har vært på jobb, og klemmer de flat når jeg kommer hjem. hvordan i skal det bli når jeg får barn :P

  hun er blitt så stor! helt utrolig, har fulgt bloggen siden hun kom til verden omtrent, artig! :)

 2. kristine
  juni 12, 2012 / 20:34

  Det var lenge vekke ja :( Deler du og Kaj slik hver ferie? Så lenge hver i strekk? :)
  Blir godt å endelig få henne tilbake da tenker jeg! Utrolig vakker jente, både Vilja og mammaen :)

 3. juni 14, 2012 / 02:18

  Nytdelig bilde….Hun er så skjønn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.