VårDrea.

PhotobucketPhotobucket
Jeg er hjemme hos mamma på Frøya i noen dager nå, og her er det sol og vår og fint! Det er det som er så fint med hagen her. Der blåser det ikke engang, selv om det omtrent blåser storm utenfor gjerdet. Okei, ikke storm da, men nok til at bladesturen ble en kamp mot døden i dag i alle fall. Eller mulig min dårlige kondis også spiller inn en smule. Vel, nå er endelig bladessesongen i gang igjen, og da kommer jeg meg i form rimelig kjapt. Jeg er slapp i vinterhalvåret, og så blir jeg sprek i løpet av sommeren. På høsten er jeg altså på topp. Før det forsvinner igjen i løpet av tidligvinteren. Same procedure every year! Kanskje jeg skal vurdere å holde kondisen oppe gjennom hele året denne gangen? Vel. Time will show. Hugs.

Del

3 Kommentarer

  1. mai 21, 2012 / 18:59

    Utrolig fine bilder!:)
    Herlig at sommeren begynner å komme

  2. juni 12, 2012 / 00:19

    VAcker du är :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.