Vilja.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Først og fremst; jeg oppdaget plutselig at bloggen er litt for smal i forhold til bildene, så hele bildene vises ikke. Det gjelder alle bilder, men man ser det spesielt godt på to stående bilder som jeg har satt sammen til ett. Som over her. Kjedelige greier, men det skal fikses så fort jeg får noen til å se på det! Så, om ikke så altfor lenge så får dere forhåpentligvis til å se hele bildene.

Så over til Vilja. Den frøkna der sier mye rart altså. På bussen i går så ropte hun «gammelfis» kjempehøyt til bussjåføren, etterfulgt av den ondeste muhaha-latteren jeg har hørt gjennom tidene. Jeg mener… Hun la hendene foran munnen og lo ondskapsfullt. Hun har det klart! Det er i alle fall sikkert. For noen uker siden hadde vi forresten denne samtalen:

Vilja: «Mamma, har du ikke førerkort?»

Jeg: «Nei, ikke enda.» 

Vilja: «Æ ska ta førerkort æ, så ska æ kjør å hent Emma Linneah* i barnehagen.»

Jeg: «Åh, det hørtes da gøy ut. Når skal du ta førerkortet da?»

Vilja: «Hmm… Når æ blir mann.»

*Emma Linneah er Viljas bestevenninne i barnehagen.

Det er mildt sagt noen gullkorn hver eneste dag. Jeg har begynt å skrive ned i et innlegg, så snart kommer det sikkert et Viljagullkorninnlegg! Fnis. Men er hun i seng, så da skal det jobbes. Hugs!

Del

10 Kommentarer

 1. april 18, 2012 / 20:42

  herlige lille trollet! :) digget det bildet gjennom dissen! :D fikk du henne til å stå slik mens du tok bildet? :P

 2. april 18, 2012 / 21:12

  Haha, nå kunne jeg ikke annet enn å le litt altså, for ei herlig jente Vilja er :)

 3. april 18, 2012 / 22:09

  Hihi, herlig:) Jeg får høre mange gullkorn i barnehagen. Er noe spesielt med 3-4-års-alderen synes jeg!:)

 4. april 19, 2012 / 08:17

  Herlige bilder :) Gleder meg til å lese flere gullkorn :)

 5. april 19, 2012 / 10:53

  Herremin, så herlig hun er. Bildene er nyyyydelige; elsker det sort/hvite som liksom er tatt gjennom noe. <3

 6. april 19, 2012 / 13:41

  Haha, så herlig sagt – og så fine bilder. Ho er skjønn <3

 7. april 19, 2012 / 18:40

  Hahaha, for en samtale :D Og for en slem kommentar til bussjåføren :O Haha!

 8. Drea
  april 20, 2012 / 08:50

  Linn Jones og Trille: på det bildet med dissen foran så sender hun dissa mot meg, og jeg tar bilder og prøver å ikke bli slått ned av dissa… :b

 9. Mari
  april 20, 2012 / 12:51

  Så fine bilder! :)
  Jeg har et spørsmål.. for en tid til bake (det er en goood stund siden) så posta du et innlegg med et rosa Diana F+ kamera. Jeg har ikke sett noe mer til hverken kamera eller bilder tatt med det, så jeg lurer bare på hvordan det går, og om du er fornøyd, og om du har lyst til å poste noen bilder du har tatt :)
  (har selv et Diana mini, som jeg digger!!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.