Help, I´m alive!

PhotobucketPhotobucket
Hei! Jeg lever. Jeg har bare vært opptatt med… å ha det gøy. Derfor var formen som på bilde nummer en tidligere i dag. Men nå er jeg tilbake, og formen er… Ja, som du kan se på bilde nummer to; awesome. Back to awesome! Men som du antagelig også kan se så trenger kjøkkenet (og resten av leiligheten for den saks skyld) en gigantisk opprydning, så… Jeg får vel bare begynne. Ville bare fortelle at jeg lever. I beste velgående. So now you know! Hugs.

Del

2 Kommentarer

  1. mars 19, 2012 / 17:48

    for en herlig pannelugg! skikkelig… tjukk og god! vet du, det går faktisk helt greit for meg at du har vært litt opptatt i det siste ;) ikke vanligvis da, men akkurat nå er jeg ferdig med en liten orkerikkeleseblogger-periode. så jeg har virkelig kosa meg med å titte på alle innleggene dine siden det med de fantastiske bildene av vilja.

  2. mars 19, 2012 / 21:20

    Allt bra idag?
    delta gärna i min nya tävling som är uppe nu.
    ♥ KRAM♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.