Ink me more. Now.

Photobucket

Det er ikke lenge siden jeg tok denne tatoveringen, som er min tredje, men jeg har allerede lyst på enda en. Og jeg vet hvor jeg vil ha den. Og omtrent hva også. Jeg tror jeg er god på å bli avhengig av ting. Ikke bare tatoveringer. Alle vet jo at jeg for eksempel er avhengig av Kaizers. Jeg er avhengig av te også, og om jeg er mye sosial over noen dager så får jeg panikk så fort jeg sitter hjemme alene. Jeg blir altså til og med avhengig av å være sosial. Jeg har dessuten fått høre at jeg er avhengighetsskapende. Høhøhøhø. Okeida, tar den tilbake. Tilbake til saken; jeg vil ha ny tatovering. Det var alt jeg egentlig ville si. Null les-mellom-linjene-bullshit i dag. Null «ntåååå-jeg-har-sikkert-issues-med-forandringer» eller «jeg-er-så-tøff-i-trynet-at-jeg-trenger-noe-å-kompensere-med-så-derfor-blir-jeg-avhengig-av-alt-mulig»-bullshit. For det hadde faktisk vært bullshit. Jeg er da aldeles ikke tøff i trynet. Men, ja. Jeg vil ha ny tatovering. Nå.

Del

9 Kommentarer

 1. februar 23, 2012 / 13:32

  NYDELIG! Jeg vil ha flere å! Helst igår!;)

 2. februar 23, 2012 / 20:20

  Den var utruleg stilig!

  Lyst på ein (og sikkert fleire..) eg òg, men KVA :P

 3. Monajenten
  februar 23, 2012 / 21:04

  Hihihi vet nøyaktig hvordan det er. Jeg har endelig funnet ut hvordan min sjette skal se ut, og gleder meg som en unge til å ta den:):):) jeg har forøvrig planlagt nr 7 og 8 også……..:-p

 4. februar 23, 2012 / 22:23

  Jeg liker den! Jeg vil gjerne ha min første jeg, om jeg tør.

 5. februar 23, 2012 / 23:05

  Åh, det var en tøff tatovering! Og jeg skjønner godt at du ønsker en ny; det gjør jeg også! :)

 6. februar 24, 2012 / 00:07

  SYKT fin! Åh, jeg og vil ha tatovering nå. Men er ikke gammel nok en gang, jeg.

 7. februar 24, 2012 / 02:48

  Åh, kjenner meg sånn veldig igjen der. jeg har 5 nå og vil bare ha fler hele tiden.. hehe. :)

 8. februar 25, 2012 / 22:31

  Kaizers er kjærleik! Tatoveringen din var sinnsykt nydelig! Hvor tok du den?? Har selv tatovert de svaleaktige fuglene fra Violeta Violeta vol. 1 coveret bakpå ene skulderen ;)

 9. Pingback: Drea » Answers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.