Kaizers. I farger også.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Ja, jeg overøser dere med Kaizersbilder, kun for at jeg… kan. Og vil. For at det er lite annet som gjør meg så lykkelig som en Kaizerskonsert. Disse bildene er fra i gårkveld, men jeg var jo på konsert ikveld også. Uten kamera denne gangen. Heldigvis spilte de en helt annen setliste, så det var to helt forskjellige konserter! Nå lurer jeg på hva det er å få høre i morgen. Jeg gleder meg stort, og har for lenge siden innsett at postKaizersdepresjonen kommer til å bli enorm denne gangen. Vanlig postKaizersdepresjon ganger med tre, antagelig. Alt på en gang. Huff. Men ja, tilbake til konserten. Den var så bra! Det må være ekstremt kult å stå på scenen og ta imot så mye kjærleik fra publikum. Jeg kan ikke forestille meg hvor heftig full av meg selv jeg hadde blitt av det om det var jeg som stod der. Og dessuten – Geir minner meg om en Ivo Caprino-figur. Merkelig. Jaja. På tide å sove nå. Hugs!

Del

15 Kommentarer

 1. februar 17, 2012 / 03:14

  du er veldig flink til å fange de gode øyeblikkene :)

 2. februar 17, 2012 / 10:26

  Flinke Andrea!

 3. februar 17, 2012 / 17:05

  Veldig fine bilder!

 4. februar 17, 2012 / 17:34

  Fantastiske bilder!
  Jeg vil også ta bilder av Kaizers, men etter å ha blitt nektet adgang på så alt for mange konserter hvor jeg har dukka opp med speilrefleks og uten pressekort, har jeg i og for seg slutta å ta det med. Savner å ta konsertbilder, altså.

 5. februar 17, 2012 / 19:15

  Hvorfor ikke bruke tiden din på noe nyttig?
  Ingen som liker disse gutta,, inavlet jæringer….

 6. februar 18, 2012 / 01:23

  Fantastiske kaizers!
  Jeg så «Sonny» på opraen i går og det var helt utrolig. Anbefales til alle kaizers-fans (og fotografer forøvrig – var en helt syk scenografi!).

 7. Anne Synnøve
  februar 18, 2012 / 10:50

  Så jævla rart at Janove er såå kjekk når hain synger på bilde, mens jeg blir helt tragisk!:p Supre bilder (igjen). Likte spesielt godt det av Geir :) Bare pøs på med flere Kiazers-bilder, spent på de du tok i går :)

 8. Anne Synnøve
  februar 18, 2012 / 10:53

  Hehe, ser ut som jeg er veldig fan da, når jeg ikke klarer å skrive KAIZERS engang! lol

 9. februar 18, 2012 / 12:30

  Åh, digger bildet med det blå hjertet i bakgrunnen!

 10. februar 18, 2012 / 16:27

  Stilige bilder :)

 11. februar 18, 2012 / 18:54

  Fantastiske konsertbilder! Kaizers er et av få band som faktisk er bedre live enn på plate.
  Jeg kommer også fra Frøya, og tenkte jeg skulle la deg få vite at du er en stor inspirasjon for meg.
  :)

 12. februar 19, 2012 / 01:43

  Du er så fliiink! Utrulege kule konsertbilete! Merkar eg gledar meg til å gå på min fyrste Kaizers-konsert om knappe to veker!

 13. februar 19, 2012 / 21:19

  Du er så flink å fotografere, jeg skjønner ikke hvordan du får til så bra konserrbilder!

 14. februar 20, 2012 / 10:00

  Utrolig flotte bilder!
  Var på kaizerskonsert på Levanger igår, og det var virkelig sinnsykt! :-D

 15. Pingback: Kaizers Orchestra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.