To konserter pluss ny tatovering!

PhotobucketMotorpsycho

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Cadillac

Photobucket

Kaizerstatovering

Tjohei! Lite blogging fra denne kanten for tiden. Er jo travelt opptatt med det samme gamle. Du vet – konserter og greier. På fredag var det Motorpsycho på Byscenen, og i går var det Cadillac på Blæst. Og julebord i studio. Ikveld er det Bigbang på Byscenen og Raindogs på Familien. Og ja, på fredag tok flinke Linn Theres en Kaizerstatovering på skuldra mi! Jeg er superfornøyd! Gleder meg til den har grodd ordentlig og de blekkflekkene rundt den forsvinner. Fiiiin! Jeg har fått litt dilla. Tatoveringsdilla. Snart ser jeg vel ut som Kat von D. Haha, neeeeidaaaa. Skal ikke ta helt av. Hugs!

Del

10 Kommentarer

 1. desember 18, 2011 / 15:06

  Gratulerer med ny tatovering, den var tøff! :)

 2. Marthe
  desember 18, 2011 / 21:58

  har du sluttet på skolen?

 3. Anne Synnøve
  desember 19, 2011 / 23:04

  Fy faen, det er jo den neste tatoveringen min jo!!!! :D

 4. desember 20, 2011 / 20:24

  Så fin den var!! Hihi, det blir lett sånn, ekstremt lett å bli hekta på tatoveringer;-) Jeg har «bare» fem stykker, men har planlagt ganske mange flere;-) Skal spare nå og ta en ny til våren tenkte jeg:-D Jej:-D

 5. desember 21, 2011 / 04:52

  Elsker den ravnen! Blir diamant til kull-coveret på meg over nyttår :)

 6. desember 23, 2011 / 20:40

  Den tatoveringen er noe av det kuleste jeg har sett i hele mitt liv! GRATTIS! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.