Fler konsertbilder fra UKA og Familien!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Los Horribles på Familien på onsdag 26.10.

Photobucket
To til av Fucked Up på Samfundet (UKA) onsdag 26.10.

Photobucket
Kitchie Kitche Ki Me O på Samfundet (UKA) 27.10.

Jeg tok en liten oppsamling med konsertbilder, jeg. Så dere slipper å se post etter post etter post med kun konsertbilder, for selv hvor mye jeg digger det så er det vel ikke sikkert at dere gjør det samme. Men i alle fall – jeg har vært på tre veldig bra konserter til nå denne uka, og ikveld er det Sondre Lerche! I morgen er det tid for Jarle Bernhoft. For en helg, dere! Jeg storkoser meg, og nå som jeg har sluttet på skolen (ja, for det har jeg kanskje ikke nevnt? Ikke? Vel, da nevner jeg det nå. Jeg har slutta på skolen!) så har jeg jo mye mer tid til jobbing også. Så nå fyker det ut bilder til kunder i en rasende fart her, og penger kommer (forhåpentligvis, haha) inn på konto også! I like it. Kan forresten nevne at jeg har tid til fler fotograferinger før jul, så det er bare å ta kontakt! Dere rekker å få bildene i god tid til å bestille julegaver av dem. Som en liten bonus setter jeg fra nå av opp collageforslag inkludert i prisen, som dere kan lage fine julekort av. Men, back to work!

Del

6 Kommentarer

 1. oktober 28, 2011 / 14:32

  Du er så flink å fange følelser :)

 2. oktober 28, 2011 / 19:09

  Så mye liv i bildene dine! :)

 3. oktober 28, 2011 / 20:42

  åååh, UKA <3 Savner Trondheim så masse!

 4. Kine
  oktober 28, 2011 / 22:20

  Hvorfor har du slutta på skolen da?

 5. Drea
  oktober 29, 2011 / 15:48

  Jeg prioriterte ikke skolearbeidet. Jeg jobber jo døgnet rundt, og vil myyyye heller holde på med foto! Så.. Da var det vel liten vits! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.