Fucked Up @UKA!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Her kommer noen smakebiter på en av gårkveldens to konserter. Først var jeg på Los Horribles på Familien, og deretter dro jeg på Fucked Up (som dere antageligvis skjønner er avbildet ovenfor) på Samfundet. What a night! På Familien ble det hett med dritkul musikk, dansende damer og flammesluking, og på Samfundet ble det hett av ad/hd-tendenser og høy energi, og en god del moshing, dansing og roping. Med andre ord akkurat som en Fucked Up-konsert skal være. Åh, som jeg digger å ta bilder på konserter! Og det passer jo meg fint, for i kveld er det ny konsert, og det samme er det i morgen og på lørdag også. Men nå er jeg nødt til å spise frokost! Kastet meg over iMacen både så fort jeg kom hjem i natt og med en gang jeg stod opp, så nå rumler det godt i magen. Fler konsertbilder kommer selvfølgelig, og da også av Los Horribles! Kewlt! Hugs.

Del

7 Kommentarer

 1. oktober 27, 2011 / 13:32

  Elsker første bilde!

 2. oktober 27, 2011 / 15:39

  åh, jeg bor rett ovenfor veien for samfundet og fikk ikke sove på grunn av fucked up! ikke helt fornøyd da, nei, ettersom jeg h-a-t-e-r slik musikk. men herlige bilder da! :-)

 3. Drea
  oktober 27, 2011 / 16:09

  Kine Emilie: hehehe! Det er ikke akkurat musikk jeg hører på til daglig heller, men på konsert så er det SÅ knall med sånn musikk! Det blir LIV! :D Og da er det ekstra gøy å ta bilder!

 4. oktober 27, 2011 / 18:36

  Fine bilder! Kan ikke du lage en video om hvordan du går frem når du tar konsertbilder?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.