Schmokk!

Photobucket
Meg og Karianne på Fotofest!

Her er meg og Karianne på Fotofesten! Karianne falt og slo hull i buksa, og jeg var medlidenhetstrist med henne. Haha! Anyways, i morgen fyker jeg til Oslo igjen, men før jeg drar har jeg nok jobb å gjøre. Så. Ikveld vil jeg egentlig bare tipse dere om en norsk tv-serie jeg syns rocker! Den har ikke fått allverden av god kritikk fra verken VG eller Dagsavisen, men hey. Når journalisten velger å kalle artikkelen «Schmokk mangler scwhung» så skal man vel ikke akkurat ta det så veldig seriøst. Jeg syns Schmokk er knallbra, og absolutt verdt å få med seg. Kan sees gratis på nrk.no, så du har ikke allverden å tape på det heller. Do it! Jeg syns det er rart at den ikke har fått mer oppmerksomhet. Jeje. Det var alt for ikveld! Hugs.

Del

5 Kommentarer

 1. oktober 18, 2011 / 22:06

  Off, dakar Karianne da :C

 2. oktober 18, 2011 / 22:09

  jeg så også en episode her om dagen, og likte det skikkelig godt! og jeg er ikke engang glad i norske serier, haha.

 3. Bjørg
  oktober 18, 2011 / 23:22

  Synes Schmokk er kjempeherlig!!!! :-)

 4. oktober 19, 2011 / 01:08

  Har sett de fem første episodene nå, gleder meg til den siste kommer! Synes det var supergøy :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.