Silje.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Dette er Silje, ei jente som ville ha litt bilder av seg selv og som heldigvis ville at jeg skulle ta bildene! Så her er tre av dem. I morgen er det klart for tre nye fotograferinger, så jeg må nok en gang bare slenge ut noen bilder her på bloggen i full fart og si natta. Begynner visst å bli en (dårlig) vane å nattblogge. Kanskje jeg skal prøve å sove litt på natta istedet, og heller blogge på dagtid? Høres jo fornuftig ut. Sånn egentlig. Jaja. Natta! 

Del

9 Kommentarer

 1. september 18, 2011 / 01:23

  Nydelige bilder – som alltid! Elsker bilde nr. 2, lyset er helt nydelig – og stemningen er fantastisk ^^ Men du sier noe, kan være litt greit med litt søvn!

 2. september 18, 2011 / 12:47

  Eg bladde litt nedover bloggen din!
  Eg syns du va spesielt flink til å få skikkeli liv i svart/kvit bildene! Eg er bare hobbyfotograf og syns svart/kvitt er litt vanskeli, har du noken tips eller?

 3. september 19, 2011 / 11:32

  Midterste var helt nydelig! Og å sove på natta er oppskrytt :P Det er jo tydeligvis da, av en eller annen grunn, at kreativiteten bestemmer seg for å sette i gang… x]

 4. september 19, 2011 / 11:50

  Skal være litt annerledes, og gi mine toppkarakterer til det nederste bildet. Ikke noe galt å si om de 2 på topp, men jeg synes det nederste skiller seg ut litt.

  Først av alt synes jeg s/h konverteringen har vært god her. Gode kontraster og tilstrekkelig metning i de mørke partiene. Grunnen til at jeg synes dette skiller seg ut, er fordi hun virker mere naturlig her. Hun ser ikke så «posert» ut. Ofte er kunsten å posere slik at det gjerne ikke ser ut som modellen er scenesatt. Kunne kanskje ha sett for meg litt mere «rom» på venstre side, i gå-retningen, for å se hvordan komposisjonens dynamikk fungerte. Uansett tre flotte bilder!

 5. september 19, 2011 / 12:36

  Uvane dette der med nattblogging. Døgnet skulle virkelig hatt flere timer.
  Kjempefine bilder. Er så fan av bilder som er tatt i motlys!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.