Lately.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg har hatt mye å gjøre de siste ukene, men har liksom glemt å oppdatere dere om hva jeg har holdt på med underveis. Derfor kommer det nå et «lite» oppsummeringsinnlegg. Vi starter med forrige torsdag. Da fløy jeg ned til Oslo for å ta bilder av et nyoppstartet PR-byrå ved navn Iteo, og da tok jeg blant annet bilder på lanseringsfesten deres i Oslos mest fantastiske leilighet. Over ser dere tre bilder derfra. Vakker, vakker leilighet som forøvrig ble brukt i tv-serien «Modell på 1 dag.» Bilder av Iteofolka og fra lanseringsfesten deres kommer selvfølgelig også på bloggen etterhvert, men jeg tenkte de skulle få se bildene selv først. Så da venter vi litt med det.

Etter jobbinga i Oslo dro jeg først på Stand-up og traff fineste Sofsen, og lo til jeg fikk vondt i hele trynet. Men jeg har dessverre verken bilder av at jeg ler, Sofsen eller stand-up´en, så dere får bare ta meg på ordet. Anyways. Når folk ble ferdige med å være morsomme og jeg med å le, så dro jeg videre til Lompa og traff…

PhotobucketPhotobucketBlender 8-gutta som møttes samlet for første gang, ovenfor dokumentert i form av Bjørn og Paal med iPhonecam i crappy belysning. (Siden Bjørn aldri får rævva i gir og sender over bildene som ble tatt med Leicaen hans så får disse nesten bare duge.) Der ble det noen øl til, og jammen lo jeg ikke litt der også. Sjekk forresten ut bloggen til gjengen – de tar selvfølgelig gode bilder, men skriver i tillegg (overraskende) godt alle som en, og siden vi kan sjekke av a) gode bilder og b) god tekst så må jeg nesten bare innrømme at bloggen er verdt å lese. Check it out!

PhotobucketPhotobucket

Øverst: Snorre Valen i Amish 82 på Byscenen, 020911.

Nederst: Pstereonach.

Så har vi kommet til gårsdagen. Ny helg, nye muligheter. Jeg stakk først på Solsiden for et par utepils med fine Famefolk, og dro deretter med meg Elin på Pstereofest for de som jobbet under årets Pstereofestival. Der spilte Amish 82, et band du forresten bør sjekke ut. Ganske så kult! Så ble det Pstereonach med blant annet disse folka (se bilde ovenfor). Gøygøy!

Photobucket

Så har vi kommet til i dag, da. I dag dro jeg på Trondheim Tattoo Convention! Jeg hadde på hatt og var så fin, så. Utrolig mange kule tatoveringer å se der, så nå gleder jeg meg ikke akkurat mindre til det er min tur igjen! Selv om en god del ansiktsuttrykk som var å se tyder på at det kan bli litt… vondt. Jaja, det skal tåles, og blir nok verdt det.

PhotobucketPhotobucket

Tim «Ledfoot» Scott.

Denne mannen var også der, og han hadde også hatt! Amazing! Han spilte dessuten knallbra, så her får du enda et musikktips fra meg. Søk på Tim Ledfoot Scott i Spotify og hør. Utrolig bra musikk, og mannen er knallkul. Pjuh, da var det vel ikke stort mer å oppsummere. I alle fall ikke noe spennende. I morgen er det søndag og jeg skal sove lenge, deretter jobbe og antageligvis stikke bort på tattismessa en tur igjen. Nå er jeg dessuten ikke like stressa lenger, for jeg har fått unna masse jobbing, og i morgen skal jeg få unna det siste også. Strukturert, jeg!? Det er f-a-n-t-a-s-t-i-s-k. Nå: sove. Natta!

Del

9 Kommentarer

 1. september 4, 2011 / 09:46

  Jeg elsker sort/hvitt konverteringen din på det øverste bilde av Tim Ledfoot Scott! Kjempebra!

 2. september 4, 2011 / 12:20

  Haha! Jeg digger bildet av deg og Bjørn! Håper du koste deg i Oslo og du fikk med deg litt av finværet vi har hatt her noen dager nå^^ Takk for utrolig koselig kommentar forresten :) Videoen er bare et resultat av at jeg hadde med meg kameraet rundt en hel dag og følte meg usedvanlig inspirert, hehe :) Ja, det er jeg som synger også, hehe :) Hyggelig at du likte den :) Håper du har det SUPERT om dagen og at du trives som student :)

 3. september 4, 2011 / 13:06

  Jeg ELSKER det øverste bildet av Tim Ledfoot Scott!! Lyset, stemningen og alt er perfekt. Love it.

 4. september 4, 2011 / 16:27

  takk! her har jeg forresten vært litt innom, men glemt å kommentere. utrolig fine bilder du tar, og synes også du skriver så bra!
  ps – har lyst til å flytte inn i øverste bildet.

 5. Drea
  september 4, 2011 / 16:36

  Silje Louise: jeg liker det også veldig godt! Det er SÅ mye finere om man får se det svært da. Jeg slengte det opp i fullskjerm på iMacen (27″) og det ble KNALL!

 6. september 4, 2011 / 17:31

  Ser ut som du har hatt masse gøy å gjøre i det siste! :D

 7. Drea
  september 4, 2011 / 18:05

  June: det har jeg virkelig! :D Har kost meg masse! Føles nesten som jeg har hatt litt ferie, jo! Og DET er vel et godt tegn når man faktisk har jobba! :D

 8. september 4, 2011 / 19:56

  De to siste bildene var RÅ! Må si det er noe av det beste du har gjort. Fikk virkelig fanget sjelen der! :)

 9. september 15, 2011 / 09:10

  Bli helt fasinert over hvor fine bilder du ta:D:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.