Too cool to not go to school!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Som jeg kanskje har nevnt et par ganger nå, så har jeg altså blitt student. Jeg studerer førskolelærer ved Dronning Maud (siden jeg har så mye tid til overs, liksom…), og igår dro klassen på overnattingstur! Turen gikk til Frøset Gård, og her er noen bilder av det vi holdt på med. Om du tenker at det ser ut som vi leker oss, så har du jammen rett. For det er akkurat det vi gjorde! Og vi laget mat, selvfølgelig. Og alle utenom meg sov i lavo. Jeg er sjuk, så jeg fant ut at det kanskje ikke er så lurt å ligge ute å sove om jeg har noe som helst håp om å bli frisk før jul, så jeg dro hjem og sov i senga mi. Så dro jeg tilbake dit tidlig i dag igjen, og da ble det kanotur. Så joda, det er gøy å studere! Høhø. Hugs!

Del

8 Kommentarer

 1. september 1, 2011 / 23:12

  Det er gøy å være student! Ser ut som en fin gjeng :)

 2. september 2, 2011 / 00:45

  Når jeg ser bildene tror jeg du skal bli sånn proffutdannet fotograf, fordi alle ser så kreative ut! :D Men man må jo være der med barn også! Flotte bilder. Og masse lykke til med utdannelse! :)

 3. Ida Karoline
  september 2, 2011 / 14:30

  To school for cool, som jeg pleier å si ;)

 4. september 2, 2011 / 14:35

  Tror studentlivet kommer til å kle deg bestis :) <3

 5. september 2, 2011 / 15:58

  haha, er enig med miss jones! så utrolig gøy det studiet må være. og spesielt det man ender opp som etterpå. åå som jeg savner barnehagen «min» og alle de rare rare ungene!

 6. september 2, 2011 / 19:07

  Så KULT det bildet med alle hodene :D
  Lykke til med studier :D

  Er Camilla forresten, orker ikke endre fra søss sin :P HEHEH
  Kram kram

 7. september 5, 2011 / 12:14

  Haha, høres ganske chill ut å studere lek xD En venninne av meg fortalte at når alle andre var utrolig stresset med eksamen, holdt hennes klasse på med å leke :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.