FitnessNora på Kaliber Gym.

PhotobucketPhotobucket
I dag ble jeg med Nora på Kaliber Gym (som er treningssenteret Nora, og snart jeg også, trener på) og knipset litt bilder av henne. Jeg skal ta litt bilder for treningsstudioet, og da var det veldig greit å teste litt lys og greier med besteste Nora. Vil forresten anbefale alle som er på leting etter både treningslyst og et treningsstudio å trene på om å ta turen innom Kaliber for en gratis prøvetime. Jeg får i alle fall motivasjon til å både trene masse og spise sunt av å bare være der. Dessuten er de utrolig flinke til å veilede. Det er jo en grunn til at Nora plutselig har blitt selveste FitnessQueen på kun et år. Jeg gleder meg til å begynne å trene der, og til å lære! Flere bilder av Nora kommer selvfølgelig etterhvert, forresten. Men skal jeg komme meg i dusjen etter en finfin kveldstur på blades! Ciao.

Del

8 Kommentarer

 1. august 5, 2011 / 00:01

  Fine bilder – fine Nora! Treningslysten kommer bare av å se på bildene :D

 2. august 5, 2011 / 00:03

  Wow, for en kropp!!

 3. august 5, 2011 / 00:16

  Hun virker godt trent he he urettferdig:)

 4. Drea
  august 5, 2011 / 00:20

  Elin: hun jobber hardt for det, så syns ikke det er så urettferdig. Og du kan du også, bare du vil! :D Kjør på! ;)

 5. august 5, 2011 / 07:15

  Stilig. Blir litt nysgjerrig. Hva har du med deg av lysutstyr på en slik shoot…?

 6. Drea
  august 5, 2011 / 07:27

  Rune: en ekstern blitz. :b

 7. august 5, 2011 / 21:29

  Det var en med muskler ja! :D

 8. august 6, 2011 / 17:00

  Gleder meg til du begynner bestis :) Loveu!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.