Treningsvideo av FitnessNora!

Her kommer en kjapp treningsvideo med FitnessNora! Fantastisk. Og her (under) er et bilde av desserten hun ordnet til meg etter at jeg og Vilja jogga til henne på besøk. Eller, det vil si… Jeg jogga og Vilja satt i vogna og sutra for at hun ikke fikk trille vogna selv. Anyways, fantastisk god dessert! Fun Light-gele, bær og mager kesam! Anbefales på det sterkeste. Ha en fin dag!

Photobucket

Del

5 Kommentarer

 1. august 1, 2011 / 12:04

  Hvem har sagt at en ikke kan trene på lekeplassen? Haha. Genialt. Og desserten ser utrolig god ut :-)

 2. august 1, 2011 / 13:42

  Haha, morsomste jeg har sett på lenge!

 3. august 1, 2011 / 14:44

  haha, supert treningstips! :D

 4. august 2, 2011 / 22:18

  Haha :D
  Ein høyrer kor Vilja har latteren frå ^^

 5. Drea
  august 2, 2011 / 22:38

  Solfrid: nå skal det sies at jeg er så tett i brystet og i nesa at jeg ikke høres helt normal ut! ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.