Jorddunst, dag 1.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Da var festivalen plutselig over for denne gang også. Det går så altfor fort, men samtidig er jeg ekstremt glad for at jeg faktisk skal sove i hele natt. Det har vært en knallfestival med perfekt festivalvær, øl og masse kul musikk, og jeg har vært foran scenen, på scenen, backstage og rundt omkring for å tatt bilder. Det klager jeg selvfølgelig heller ikke på! Fler bilder kommer etterhvert som jeg blir ferdige med dem. Nå skal jeg ta noe jeg selv mener er en velfortjent pause, og skal bo i sofaen i noen timer før jeg skal finne senga og sove. Zoooooveeeeee. Hugs!

Del

4 Kommentarer

 1. juli 17, 2011 / 21:27

  Så bra bilder! Festival er alltid så morro og går alltid altfor fort over dessverre.

 2. juli 17, 2011 / 21:49

  Herlige bilder! Jeg har tilgode å dra på festival. Men kanskje Døgnvill i Tromsø i September står for tur, så jeg gleder meg foreløpig over det :)

 3. juli 17, 2011 / 23:16

  Jeg elsker lyset i disse bildene, virkelig levende! :D

 4. juli 21, 2011 / 16:05

  Epic bilde av Jørgen! Kjempefine bilder! Likte lyset kjempegodt! Bra jobba :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.