Verdens beste mobilbilde.

Photobucket

Årets beste mobilbilde! Jeg har kjøpt meg ny bukse. 200,- fra Cheap Monday. Finfin! Skjorta er fra Gina Tricot, og tøysko får man jo kjøpt overalt. Så nå vet dere det også. Og jeg har gjort unna månedens rosablogging. Great stuff! Nå stikker jeg til Frøya, og i helga blir det liv på Åge Aleksandersen-konsert på Hitra! Nesten alle jeg kjenner skal dit (okei, ikke alle da, men mange!), så regner med det blir enomrt gøy. Forventningene er i alle fall på plass, og med ordtaket… sorry, Bjarne; munnhellet «Det blir så gøy som man gjør det til sjæl» i bakhodet så tror jeg det blir en fin kveld uansett hvordan det skulle gå. skal jeg hoppe i dusjen, deretter stikke ut og shoppe litt nødvendigheter. Du vet, perleøredobber og sånt. Hugs!

Del

1 Comment

  1. juli 8, 2011 / 09:21

    Det hete itj ordtak, Drea. Derre e et munnhell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.