Yellow.

Photobucket

God søndag! Jeg og Vilja er i studio nå, og jeg har testet lys og rekvisitter før dagens fotografering. Gina er her også nå, så hun skal ta med seg Vilja mens jeg jobber. Greit å ha snille søstre, altså! Eniveis, det ble mange fine bilder av Vilja i dag, på tross av at hun ble lei og grinete etter et det var gått et knappe kvarter. Da var det nok. Og det er jo helt greit. Jeg skal ikke tvinge henne til å ta fler bilder, selv om jeg helst skulle hatt et lite femminutt til. Selv om jeg helst vil tvinge henne, hihi. Men nå skal jeg rydde litt og gjøre klart det siste før det blir jobbing! Gleder meg! Hugs.

Del

8 Kommentarer

 1. mars 27, 2011 / 15:02

  Stilig bilde av Vilja, litt rart og se «smile-bilder» av henne igjen, hehe ; )

 2. Milly
  mars 27, 2011 / 16:53

  Du er så utrolig flink til å ta bilder! OG Vilja er nydelig!

 3. mars 27, 2011 / 21:12

  Nydelig hun er :)
  Elsker alle bildene dine!
  Gul har forresten blitt min fav. farge, så dette passet jo utmerket :D KJEMPE BRA!

 4. mars 28, 2011 / 19:38

  Fiine Vilja! Og jeg vil også ha snekkershorts, hihi :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.