En god, liten skuespiller.

Photobucket

Litt tristbilder av Vilja igjen. God skuespiller det der, for da vi tok disse bildene var hun faktisk ikke sur og lei i det hele tatt. Okei, kanskje litt lei på slutten der, men det ser verre ut enn det var! I morgen skal jeg forresten ta bilder av Vilja i studio også. Med snekkershorts (altså, ikke snekkerbukse, men snekkershorts!) og musefletter. Hihi. Det bir søtt! Jeg gleder meg kjempemasse. Ciao!

Del

5 Kommentarer

 1. mars 21, 2011 / 18:56

  Aaw, så flink ;)

 2. mars 21, 2011 / 19:08

  ååh, så herlig (:

 3. mars 21, 2011 / 19:18

  Kjempefine tristbilder. Lurer meg glatt:)
  Blir artig med photoshoot med Vilja imorgen da tenker jeg. Høres kjempesøtt ut iallefall!
  Ha en flott mandagskveld!
  Klem fra Kristin

 4. mars 22, 2011 / 10:23

  KUDOS for godt skuespill! I det minste om den tåren der er ekte :)

  Vet du hva! Jeg lå nedi en grop og gulpet eksamensmateriale i går, også kom den kommentaren din og ga meg tilbake både matlyst og gnist.

  Takk! Setter stor pris på det når noen har lyst til å meddele noe hyggelig og oppbyggende, for da får jeg enda mer lyst til å fortsette skrivinga på akkurat samme måte til tross for avskum som trives best skjult bak en skjerm der de kan være fæle og grisete uten å stå til ansvar.

  Jeg tenker akkurat som deg; måtte flere pene og søte bloggere vise frem litt nesebein og meningsfylt tankemateriale!

  Takk! Tusen takk :)

 5. mars 22, 2011 / 11:59

  Jeg har gitt deg en stylish blogger award, Drea :) Og den er vel fortjent, ja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.