Birds are twittering.

Photobucket

Siden jeg til stadighet føler et enormt behov for å oppdatere facebookstatusen min med alt det smarte jeg kommer på, har jeg istedet laget meg en Twitterkonto. Ja, jeg har altså begynt å twittre, og om du er interessert i å se hva jeg tenker på om dagene så kan du gjerne følge meg. Great fun!

Ellers kan jeg meddele at jeg er glad. Jeg er oppriktig glad! Etter litt om og men har jeg endelig begynt å tenke positivt igjen. Jeg er altså tilbake til mitt gode, gamle, positive meg, og det er fint for alle. Selv om jeg egentlig ikke er noen stor fan av overpompøse, oppbrukte klisjeer, så må jeg allikevel innrømme at jeg faktisk lever etter en selv. Den styrer faktisk tankegangen min i så stor grad at jeg er fint nødt til å blogge om den til og med. Man lever bare en gang. Æsj, jeg spyr litt i munnen av å skrive det, men hey. Det er så sant som man får det, og det er litt viktig å huske midt i alt. «Alle dagene som gikk, ikke visste jeg at det var livet» må være noe av det mest selvsigende ordtaket jeg har hørt. Det er så selvsagt at det ikke burde få lov til å være et ordtak engang. Det er jo akkurat derfor klisjeen «man lever bare en gang» er så viktig! Da´a. Jeg blir gira av å tenke på hva som venter meg. Ih, høy på livet, dere! Fabulous!

Del

11 Kommentarer

 1. mars 7, 2011 / 21:29

  Tingen med klisjeer er jo det at de er klisjeer av en grunn. Og «Du lever bare en gang» er noe som alle virkelig burde leve etter, om det ikke nødvendigvis er hovedfilosofien deres. Jeg på min side, lever etter Mahatma Gandhis «Be the change you want to see in the world.»

 2. mars 7, 2011 / 22:03

  haha, så fint at du er positiv :D

  følger deg på twitter nå jeg! er et fint sted for å få ut merkelige utsang og tanker, hehe.

 3. mars 7, 2011 / 22:42

  Jeg har fått skikkelig twitter-dilla selv :p Og hurra for positivitet!

 4. mars 8, 2011 / 11:34

  Takk for at du minte meg på at jeg selv har en twitter-konto! Slenger meg med på å følge deg;)

  Så bra at du er glad, det er utrolig viktig! Ha en kjempe fin dag:D

 5. mars 8, 2011 / 22:55

  Følger deg kjære! <3
  Og så godt å høre tankene dine, det er lov og da gjerne skrive om dem også! Vær stolt over deg selv, se fremover og alt du har å glede deg over!

  Ha en fin kveld!
  Klemklem

 6. mars 12, 2011 / 21:13

  strålende! skal følge deg så fort jeg får somla meg til å bli en liten fugl selv :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.