Neverending story.

Jeg trodde jeg var på bedringens vei, men iløpet av natt til i går kom plutselig feberen tilbake. Hodepina har jeg hatt hele tiden, men feberen forsvant jo etter at jeg begynte på penicillin. I dag våknet Vilja i femtiden med nesten førti i feber hun også, så derfor ble det hjemmedag på begge i dag. Derfor er det litt dårlig blogging for tiden, og jeg får jo ikke akkurat jobba så mye i studioet heller. That sucks. Jaja. Jeg kommer sterkere tilbake når formen er BRA! Nå skal jeg være rolig helt til jeg er hundre prosent frisk. Wish me luck! Hugs.

Del

7 Kommentarer

 1. Maria
  mars 2, 2011 / 18:13

  God bedring! :)

 2. mars 2, 2011 / 18:15

  god bedring!:) ikkje noke kjekt det der..

 3. martine
  mars 2, 2011 / 18:24

  god bedring! hater å vere syk, klarer ikke å holde meg i ro til jeg er frisk..

 4. Drea
  mars 2, 2011 / 18:26

  Martine: ikke jeg heller! Og da blir det jo bare verre og verre og verre og veeeerre.. :b Så nå MÅ jeg være i ro!

 5. mars 2, 2011 / 19:40

  Stakkars :( God bedring til begge to! Eg er heilt håplaus når eg er sjuk – klara ikkje å ta ting med ro, og stressa rundt med alt eg føle burde vore gjort.

 6. mars 2, 2011 / 23:02

  God bedring, Drea :-)

 7. mars 3, 2011 / 11:41

  God bedring! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.