Jeg som aaaaaldri blir syk…

Photobucket

Hej. Det er nå jeg skulle ønske jeg hadde en bjelle jeg kunne riste i hver gang jeg trenger noe, så kommer det en eller annen løpende med det til meg. Men jeg har verken en slik bjelle eller en slik person som kommer løpende. That sucks. Jeg var hos legen i dag, og som jeg trodde; bihulebetennelse. Veldig kraftig bihulebetennelse, og i dag har det faktisk vært vondere enn i går. Du vet, slike smerter som du bare vil sovne bort fra, men som gjør det umulig å sovne. Som gjør det umulig å gjøre noe annet også. Til og med å se tv blir for hardt arbeid. Ja, bihulebetennelse suger hardt. Forhåpentligvis fikser pencilinkuren meg rimelig kjapt, så jeg kan bli i god nok form til å ta meg av fineste Vilja som jeg savner så ekstremt mye. Det er jo min Viljauke igjen i morgen, og jeg sitter fremdeles på Frøya. En reise i dag hadde vært som å ha blitt kastet inn i et torturkammer. No kidding. Jaja, nå kommer smertene tilbake, så jeg skal legge fra meg macen og heller prøve å sove litt igjen. Før det blir for vondt. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. februar 22, 2011 / 18:52

  huff, en veninne av meg har det også nå, det virker ikke hærlig. God bedring!

 2. februar 22, 2011 / 19:09

  au. god bedring =)

 3. februar 22, 2011 / 19:35

  Åh, du har min dypeste medfølelse! Jeg får bihulebetennelse ca to ganger i året, og det suger..! Heldigvis har det ikke vært like ille i år som tidligere. Håper du blir fort frisk :)

 4. februar 22, 2011 / 20:18

  Huff, god bedring i massevis! Her sitter ørebetennelsen fortsatt i etter to uker med sykdom, jehuuuu. Herlig.

 5. februar 23, 2011 / 02:13

  Nei, huff – Masse god bedring! Selv lå jeg rett ut hele forrige uke, med snørr nok til å mette en landsby og energi på nivå med .. en stein? (forhåpentligvis har ikke steiner så mye av det)

 6. februar 23, 2011 / 05:13

  Uff da! God bedring!

 7. februar 23, 2011 / 09:29

  GOD BEDRING vennen! <3 Jeg linker til deg i dagens innlegg, ang drømmer! Håper det er greit?

  Ha en fin dag, ta vare på deg selv!

  GODKLEM

 8. februar 23, 2011 / 11:27

  Utrolig fint bilde av øyet ditt! Hvordan klarer du å få øyet så fint å klart, har du veldig mye å gjøre med blender og lukker? Eller får du det slik i photoshop?

 9. februar 23, 2011 / 11:30

  God bedring! :)

 10. februar 23, 2011 / 12:22

  God bedring :)

 11. februar 25, 2011 / 23:31

  God bedring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.