Hair, flow it, show it.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Takk til flinke Marie Strand Tverbakk på H2-skolen som farget håret mitt så fint!

Hei, jeg er her jeg også. Jeg har jo lagt merke til at jeg ikke akkurat har postet bilder av meg i det siste. At all. Så hei! Her er jeg. Med relativt ny farge på håret og greier. Sideskill har jeg plutselig igjen også, etter å ha hatt midtskill ei god stund. Og ja, jeg bruker 50mm, så jeg må jo strekke armene så langt frem som overhodet mulig for å i det hele tatt få med nesetippen på bildet. Okei, overdrivelse once again (jeg er god på overdrivelser), men dere skjønner tegninga. Det ser allikevel like teit ut. Men sånn er det når man ikke har tid til å hente stativet for at ungen våkner og griner i senga si.

Men altså, nå ER jeg på overtid. Jeg hadde gitt meg selv lov til å redigere bilder i en halvtime før jeg skulle hoppe på sykkelen og sykle helt til jeg nesten dør, men nå har det snart gått en time. Så nå får jeg bare takke… ja, i grunn for alt, i og med at jeg skal sykle til jeg nesten dør. Vanskelig å vite akkurat hvor grensa går vet dere, så…  Å, hey, nå er jeg seriøst så morsom at «Nytt på Nytt» må være neste stopp for meg. Guuuuud… Jaja, sykkelen it is! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. februar 12, 2011 / 23:21

  Åi! Kjent navn på bloggen din plutselig ;)

 2. Marie Tverbakk
  februar 12, 2011 / 23:36

  Så utrolig hyggelig, det varmer virkelig hjerterota;) Så bra du ble fornøyd!:)

 3. Drea
  februar 12, 2011 / 23:38

  Marie: det ble jo knallfint! :D Føler meg sååå mye freshere! Takk! :D

 4. februar 13, 2011 / 02:19

  Elsker den nye hårfargen din altså!

 5. Cathrine
  februar 13, 2011 / 11:42

  Du er nydelig :-) Og en UTROLIG dyktig fotograf…

 6. februar 13, 2011 / 17:45

  Hårfargen ble utrolig fin!! Akuratt den hårfargen jeg selv har lyst på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.