Sick and tired. Literally.

Photobucket

Guess what? Vilja er syk – igjen. Hun er seriøst syk hver uke jeg har henne. I dag har feberen vært oppe i 40,4 og hun har hostet seg selv til oppkast et par ganger. Pluss diarè. Så her har vi det gående, dere. Jaja. Det ene som er positivt med det er jo at vi får være mye mer sammen, og det får jo meg til å tenke ekstra mye på hvor heldig jeg er som er mamma til akkurat henne. Og at jeg er mamma til noen i det hele tatt. Altså, om andre barn snakker til meg så aner jeg jo aldri hva de sier. Det blir mye «hæææ?», mye «ja, sier du det, du!» og mye «det har du helt sikkert rett i!». Men når Vilja «prater» så skjønner jeg alltid hva hun mener. Sier hun «mannan» så vet jeg at hun har lyst på banan. Sier hun «mommo og mosse» så vet jeg at hun tenker på mormor og morfar (altså mamma og Brynjulf). Sier hun «Kaize» så vet jeg hun vil høre Kaizers. Sier hun «bitte» så vet jeg det er Drømmehagen hun mener. Jeg forstår (nesten) alltid hva hun mener, og det føles faktisk ganske så fantastisk! Det gjør meg bare så… glad. At vi forstår hverandre mer og mer. Ingenting gjør meg så stolt som når jeg ber henne om å gjøre noe, så skjønner hun hva jeg mener uten problemer og gjør det med et ivrig og stolt uttrykk i ansiktet. Hjerteknuser!

Del

Kommentarer

 1. februar 10, 2011 / 20:27

  Stakkars som er så mye syk:( God bedring til henne! Må være herlig å være mamma. Gleder meg til den dagen kanskje kommer for meg også. Vilja er nydelig forresten, virkelig en hjerteknuser!! :)

 2. februar 10, 2011 / 20:47

  For et herlig innlegg :)

 3. februar 10, 2011 / 21:01

  Det er en ting jeg har lurt skikkelig på i det siste, men føler det blir frekt å spørre, men jeg må jo; Er ikke du og faren til vilja sammen lenger? Hallo, føler meg kjempe dum nå!

 4. februar 10, 2011 / 21:03

  Naw, høres så utrolig koselig ut å være forelder, men er ikke noe jeg skal bli med det første altså. Men var vakkert skrevet, og et nydelig bilde!

  Og Vilja får ha god bedring <3

 5. februar 10, 2011 / 21:08

  Åh, det var et koslig innlegg! :) Håpe ho blir fort frisk!

 6. Ada
  februar 10, 2011 / 21:17

  ..Det er var faen meg noe av det skummelste jeg har hvert med på, i det jeg leste «Hjerteknuser!» så byttet spotify sang, og gjett hvilken sang det var…..

 7. februar 10, 2011 / 21:29

  Fantastisk fint innlegg! Dere er heldige som har hverandre! Du får ønske henne god bedring fra meg! :P

 8. februar 10, 2011 / 21:37

  Ja, er det ikke fantastisk og ha en slik egen kontakt med barnet sitt som det ikke deler med noen andre?!? :o)
  God bedring til vesle Vilja! Trøst dere med at det blir bedre.. Nå han har vært ett år i barnehagen så er hun superherda…!

 9. februar 10, 2011 / 21:37

  Stakkar Vilja som er syk – masse god bedring!!
  Så koselig at du føler det slik, ingenting er bedre enn når det er slik! Jeg merker allerede nå (tvillingene er 13 mnd) hvor mye jeg forstår av deres språk mens andre unger kan jeg ha problemer med til de er oppimot 4 år…;)
  BTW: må sannsynligvis være det fineste sykdomsbildet jeg har sett!
  Klem fra Kristin

 10. februar 10, 2011 / 22:16

  Huffda, ikke koselig.. :/ Men skjønner veldig godt hva du mener, når jeg er sammen med små barn så aaaner jeg aldri hva de prøver å fortelle meg, men mødrene derimot skjønner alt. Gleder meg til jeg får en liten en som jeg kan snakke det «hemmelige språk» med. :)

 11. februar 11, 2011 / 11:10

  Uff, stakkars jente. Får håpe hun blir fort frisk igjen!

 12. februar 12, 2011 / 09:08

  Dakar go`jenta <3 Er ikke dårlig luft eller noe hos deg? :-p I fare for å virke frekk liksom.. Hehe! Men Mathias er myyyye friskere nå når vi har flyttet, enn der vi bodde før…

 13. februar 12, 2011 / 14:30

  Skjønner akkurat hva du mener, sånn har jeg det med Lucas også. Jeg må alltid være oversetteren når han snakker med andre, for de skjønner som regel ingenting. Hihi. Det er en utrolig deilig følelse, det å være mamma!

 14. solveig
  februar 22, 2011 / 19:56

  aaw. skjønn den jenta! :)
  men er ikke du og kai sammen lenger? :/

 15. Drea
  februar 22, 2011 / 19:57

  Solveig: nei, jeg og Kaj gjorde det slutt i september! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.