Me danser hardt som en dampveivalser.

Photobucket

En av de fantastiske Kaizerskonsertene jeg har vært på på Vega i København.

Tatt med crappy kompaktkamera.

Tjohei! I dag er det første februar, og det betyr at Vilja har bursdag! I dag fyller prinsessa to år, og det skal selvfølgelig feires. Til helga blir det bursdagsselskap, men jeg og Vilja skal jammen unne oss litt kake, litt ballonger og litt bursdagsstas i dag også. Det må vi jo. Så nå skal jeg straks begynne ryddinga/pyntinga her, så det er litt fint her til jeg får henta Vilja i barnehagen.

Må forresten også fortelle at jeg er så gira på Kaizerskonserter nå at jeg drømte at jeg var på konsert i natt! Konserten var i et dritsnålt lokale som krevde at jeg måtte løpe frem og tilbake for å hele tiden stå fremst. Scenen bevegde seg rundt nemlig, og var plutselig i et helt annet rom, så jeg løp etter og havnet selvfølgelig nærmest scenen der også. Finfin drøm. Så i dag har jeg ikke spilt annet enn Kaizers på Spotify, og jeg får frysninger på ryggen hver gang en sang fra 250 Prosent (som er konsertopptak) plutselig er å høre fra macen. Den nyeste skiva har jeg ikke fått i posten enda, for den har sikkert blitt sendt til Frøya først. Så den er den vel på vei hit nå, kanskje. Forhåpentligvis. Jeg gleder meg skikkelig til å høre gjennom den! Og ikke minst; jeg gleder meg enormt til konsert. Konsert med Kaizers er kjærleik. Rein og skjær kjærleik.

Del

Kommentarer

 1. februar 1, 2011 / 15:01

  Åh, jeg kjøpte den nye CDen i går…. Herlig!! <3

  Skulle virkelig ønske jeg kunne dra på konsert, åh <'3
  hjertehjerte, høhø.

 2. februar 1, 2011 / 15:01

  Jeg har så lyst til å dra på Kaizers-konsert igjen! Det var en fyr som nettopp spurte om jeg hadde lyst til å bli med ham, men så er jeg jo helt blakk!! :(

 3. februar 1, 2011 / 15:16

  JA, konsert med kaizers er kjærlighet <3 gleder meg til 25. februar, iiiih.

 4. Ada
  februar 1, 2011 / 16:01

  Gled deg til du får plata!
  jeg gleder meg no’ utrolig til konsert og to plater til! :D

 5. februar 1, 2011 / 16:10

  Gratulerer med dagen til Vilja!

  Kjenner virkelig følelsen av å dra på konsert med favorittbandet. Har vært på Metallica konsert i København en gang, det var helt ubeskrivelig! DET kalles kjærleik <3

 6. Hilde
  februar 1, 2011 / 17:28

  Gratulerer så masse med dagen til Vilja! Helt utrolig at det er gått over 2 år siden jeg begynte å lese bloggen din :)

 7. februar 1, 2011 / 19:14

  Ah, Kaizers! <3 Jeg har desverre vært alt for dårlig til å høre på den nye musikken deres. Er fremdeles stuck på ompa til du dør og maestro jeg, hihi! Men jeg skal også på konsert, det blir saker det! :D

 8. februar 1, 2011 / 19:14

  Og gratulerer så mye med dagen til Vilja! :D

 9. februar 1, 2011 / 21:08

  Skal se Kaizers for første gang i april og guuud som det kribler i magen til tider! Det blir årets begivenhet. Og gratulerer til Vilja :D

 10. februar 1, 2011 / 21:29

  HIPP HIPP HURRA FOR VILJA 2ÅR!!!
  Håper prinsessa har en fin toårsdag, jeg vet at det er litt stas for mammaer å ha barn som er blitt to år også! :o)

  Tenkte på deg i går faktisk, jeg satt på skolen med p3 på øret og hørte et langt intervju med og noen av de nye låtene til Kaizers, og da tenkte jeg at nå er nok Drea i hundre, når Kaizers kommer med ny plate! :o)

 11. februar 2, 2011 / 01:27

  Gratulerar så mykje til vilja, gled deg utruleg mykje til du får plata. Eg fekk lim.ed versjonen for snart ei veke sidan, og elskar den. Trur nokre av favorittane mine er: Tumor i ditt hjerte, diamant til kull, din kjole lukter bensin mor, femtakt filosofi og psycho under min hatt. OK, det var jo eigentlig nesten heile albumet, eg byttar favoritt ofte.

  GLED DEG

 12. februar 2, 2011 / 14:20

  Kaizers skal ha konsert for det selskapet jeg jobber i om to uker. Får billett gratis! Bare synd jeg bor i Bergen og konserten er i Stavanger. Er ikke helt typen til å reise aleine, men har kjempe lyst til å gå på konserten. Luksus-dilemma. ;p

  Bildene av Tiril er forresten nydelige! Kan sitte å se på de i evigheter. Vil bli like flink som deg. :)

 13. februar 2, 2011 / 16:04

  Gratulerer (igjen..) til Vilja! Tror venninna mi ble veldig, veldig fornøyd med kameraet! :- )

 14. februar 2, 2011 / 16:04

  Gratulerer så masse med dagen Vilja!

  På tide du kommer deg på konsert snart ja… haha

 15. Drea
  februar 2, 2011 / 22:26

  Charlotte: lenge siden sist konsert nå! ;)

 16. svanhild
  februar 3, 2011 / 08:26

  Gled deg!
  cd-en e stas! :)

 17. Kristine
  februar 3, 2011 / 10:36

  Heisann =) Når du poster ut bilder. Kunne du ikke da skrevet ett lite avsnitt om hvilke innstillinger du har brukt på bildet? =) Tror folk kunne lært mye ut av det.. Håper på svar. =)

 18. Silje h
  februar 4, 2011 / 18:53

  Til å være tatt med et «crappy kompaktkamera» var det veldig bra kvalitet på bildet!.

  Elsker å se på alle bildene du tar! Du er kjempeflink, og jeg synes det er kjempemorsomt å se at du har oppnådd SÅ mye på så kort tid! :-) Også må jeg få si at du har ei aldeles nydelig lita pie! hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.