24mm f/1.4 til salgs!

Photobucket

Jeg selger mitt kjære 24mm-objektiv for 6000 kr. Objektivet er veldig pent brukt, så det er som nytt. Det er utrolig bra og veldig lyssterkt. Dessuten har det stor blenderåpning (f/1.4) som gjør til at du kan ta flotte bokeh-bilder! Her og her kan du se noen bilder jeg har tatt med det. Interessert? Send meg en mail på dreakarlsen@hotmail.com.

Søstersen selger forresten også noe. Hun har et speilreflekskamera fra Sony som hun bare lar ligge og støve ned, og det kan vi jo ikke ha noe av. Hun selger det veeeeeeldig billig, så er du ute etter et nybegynnerkamera du ikke vil legge så altfor mye penger i så er dette helt klart noe for deg. Kameraet er ikke i verdensklasse, men hallo. Det duger! Og er dessuten et veldig bra kamera å begynne med. For å lære. Anyways, hun krever ikke mer enn 1000 kr for det, så send en mail om du er interessert! Hugs!

Del

Kommentarer

 1. januar 27, 2011 / 15:37

  Åååh! Vet ikke om jeg kan ta meg råd til dette akkurat nå. Søren og!

 2. januar 27, 2011 / 16:54

  Ååh, fantastisk objektiv! Jeg digger det :-) Sikkert ikke vanskelig å få det solgt

 3. januar 27, 2011 / 22:29

  Hvorfor blei det ikke brukt? Jeg lurer på objektiv men heller mer i rettning zoomobjektiv.. Har en 50mm fra før av.

 4. Drea
  januar 27, 2011 / 22:35

  sia: det ble brukt! :) Jeg liker det kjempegodt! Men, other priorities.. :/

 5. januar 28, 2011 / 14:38

  Kan du gje en link til ka slags kamera det er, eller berre gje meg navnet så eg kan google det? :)

 6. solrun
  januar 29, 2011 / 21:09

  Er intresert i kameraet til søsteren din, vil gjerne kjøpe det til dattra mi, men hva er mailadr din.
  Solrun.

 7. januar 30, 2011 / 19:02

  solrun: Hun har skrevet mailadressen sin i innlegget :)

  Skulle så gjerne, gjerne ha kjøpt objektivet, men per dags dato er ikke midlene tilstede :( Hadde dette vært to måneder frem i tid skulle det gått :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.