Fuck.

Photobucket

Californication-inspirert animasjon som jeg har brukt way to much time på å lage.

Hodepine, magevondt og kvalme. Trøtt? Niks. Not at all. Jeg prøvde å sove for lenge siden, og jeg prøvde lenge. (Ikke lenge nok.) Jeg sliter litt med søvn for tiden. Når jeg endelig faller i søvn, så faller jeg ikke inn i ordentlig søvn. Jeg våkner jevnlig hele natta, og føler liksom ikke at jeg sover helt, helt, helt på ordentlig. Jeg bare… døser. Så våkner jeg, og er overraskende uthvilt allikevel. Så det plager meg kanskje ikke så veldig på dagtid. Ikke enda i alle fall.

Anyways. Det blir nok lettere å sovne når jeg kan stresse ned litt. Når jeg har blitt flink nok til å gjøre ting jeg skal gjøre til rett tid. Når jeg kommer ordentlig i gang med studioet og tjener nok penger til å tørre og finne meg et eget sted å bo. (Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket søstersen og Mattias nok for at jeg får bo hos dem en stund. Priceless! Hva skulle jeg gjort uten dem, liksom?) Når jeg får alle ting på plass – slik jeg vil at de skal være. Da får jeg nok sove bedre. Imens? Lange kvelder, lite nattesøvn og masse unødvendig dilldall. Som for eksempel en animasjon det står «fuck» på.

Og ja, sånnforresten. Ny header. Macbrukere: høyreklikk på skjermen og trykk «last inn siden på nytt». Pc-brukere: kjøp mac.

Del

Kommentarer

 1. januar 11, 2011 / 01:30

  har vært i nesten samme situasjon hvor man bor hos andre etter et brudd og ingenting er på plass, så skjønner deg litt.

  Det blir bedre. Ikke at det hjelper at jeg sier det, men det gjør det.

 2. januar 11, 2011 / 01:30

  Av alle blogger jeg skulle ramle borti i kveld… :D Skriver om å ikke få sove på nattabloggen i dag. Men ikke så mye, vil ikke holde folk våkne heller… ;)

  God natt.

 3. januar 11, 2011 / 01:43

  DREA – DØDSKULT med slutten, det gjorde dagen min^^ Elsker å titte innom bloggen din etter en lang dag :)

 4. januar 11, 2011 / 05:56

  har ikke tenkt meg mac.. holder meg til pc. men nice animasjon

 5. januar 11, 2011 / 09:43

  Pc-brukere: trykk f5..

 6. januar 11, 2011 / 09:57

  Jeg har det akkurat likt! Utrolig irriterende .. Anbefaler å laste ned programmet ‘Relax with Andrew Johnson’ til iPhonen, eller kjøpe en CD med ham av noe slag. Om man bare får slappet skikkelig av i hele kroppen, så sovner man jo til slutt! Og han hjelper deg virkelig med å slappe av :-) Lite tips som virker for meg!

 7. januar 11, 2011 / 10:19

  Kul header! Jeg har forøvrig PC og jeg måtte ikke laste inn siden på nytt som de med Mac må, fortenk.

 8. januar 11, 2011 / 12:04

  Vi bor hele familien til min mormor.. :o) Sånn er det av og til! Alle trenger hjelp i blandt, bare godt ikke alle trenger hjelp på samme tidspungt…! :o)

 9. tove
  januar 11, 2011 / 13:05

  Hei, og takk for en veldig nyttig foto-blogg! Bare et lite sp mål; kan man laste ned/kjøpe actions for iphoto eller aperture, eller må man ha photoshop? Det virker såååå vanskelig å sette seg inn i…

 10. januar 11, 2011 / 15:09

  Kjempe tøff header! Likte den godt. :)

 11. januar 11, 2011 / 19:57

  kjeempe fin header du har laget deg! :) god bedring forresten, ha en fin kveld videre :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.