Three more.

PhotobucketPhotobucket

Disse bildene er retusjerte.

Make-up og hår: Erik Torset. Modell: Maria Søbstad Hagen. Stylist: moi.

Skjorte og genser fra H&M, shorts fra Zara.

God morgen! Litt tidlig blogging i dag – bare så jeg rekker det i løpet av dagen. Så fort klokka blir ni skal jeg, Gina og Vilja på shopping, og deretter drar vi rett til Frøya. Vilja skal overnatte til Kajs foredre, og vi skal på Hans Rotmo-konsert. Det blir det nok ekstra julestemning av tenker jeg.

Jeg og Vilja var forresten på julegaveshopping i går. Vi gikk til City Syd en tur, og Vilja imponerer meg. Hun satt i trilla si i flere timer og sang mens jeg fikk shoppa. Så lenge hun hadde en flaske med vann og en bolle så var hun veldig så fornøyd. Ikke noe problem å ha med henne på shopping med andre ord. Jeg håper det går like smertefritt i dag, og så krysser jeg fingrene for at det ikke blir en ny runde med hosting og oppkast på båten denne gangen. Jeg er litt skeptisk, for feberen har allerede kommet igjen. Iiik. Jaja. Hugs.

Del

Kommentarer

 1. desember 17, 2010 / 10:39

  Kule bilder! :-) Likte særlig det øverste – rått :-)

  Ønsker deg en fin helg
  Hilsen Veronica

 2. desember 17, 2010 / 12:34

  Likte også det øverste! :)
  Håper dere slipper unna sykdom igjen ja, ikke noe gøy!

  Jeg fikk også unna litt julegaver i går! tre på fem minutter! hehe Her er vi effektiv ja.. Og jeg hadde ikke Levi med meg denne gangen.. hehe :)
  God helg!

 3. desember 17, 2010 / 13:27

  Utrolig tøffe bilder! Liker veldig godt det i farger. :)

 4. desember 17, 2010 / 16:13

  hihi, Hans Rotmo ER jo jul! Ihvertfall hos oss trøndere ;)

  Det siste bildet er min favoritt! Nr. 2 tror jeg hadde blitt hakket bedre om hun løftet haken litt (og kanskje hatt hodet litt mer på snei?) så vi hadde sett litt mer av halsen. Ser litt anstrengt og rart ut som det er nå. Men godt jobba av deg! Kult at du har tatt dem på location ute også, og fått inn litt miljø. Bra, bra!

 5. Renate
  desember 17, 2010 / 17:17

  Var i prøverommet ved siden av dere på Zara idag, måtte le litt for meg selv av Vilja når hun da hun hadde bæsja ;) hehe.. Søt da :)

 6. Ida
  desember 17, 2010 / 18:27

  Hei!
  Driver en del med foto selv. Er veldig imponert av dine bilder! Jeg er ikke så veldig erfaren, men slik som her, bruker du blits da for å få modellen så lys og klar?

 7. desember 18, 2010 / 18:39

  Så utrulig stilige bilde!
  Håpe shoppingturen blei like vellykka :)

 8. anja
  desember 19, 2010 / 23:02

  kjempefine bilder!
  og eg tykkjer det er dødsbra at du opplyser om at dei er retusjerte. det gjer meg glad. :-) hurra for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.