Framed.

Photobucket

Modell: Julie Kristine Spone.

Enda ett gammelt bilde fra Workshoppen med Bjørn Opsahl og Patrick Amidani jeg var på tidlig i vår. På førstkommende søndag skal jeg ta fashionbilder av en vakker modell, og jeg gleder meg utrolig mye. Endelig – med ordentlig modell og make up-artist og hele pakka (forhåpentligvis). Det blir gøy! Så derfor varmet jeg opp med å fikse på litt gamle bilder jeg ikke har hatt tid til tidligere. Eller rettere sagt – bilder jeg ikke helt visste hva jeg ville gjøre med før jeg i dag slengte på en tegneseriemunn. Haha! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. Gina
  desember 7, 2010 / 16:11

  regner med bildet så bedre ut uten den munnen :P

 2. Drea
  desember 7, 2010 / 16:12

  Gina: pfff, munnen rocks! Hihi.

 3. desember 7, 2010 / 18:48

  oi, så stilig!

 4. desember 7, 2010 / 22:19

  du var ikke tilfeldigvis i trondheim sentrum i dag morges? trodde jeg så deg på vei til skolen, men kan hende jeg har helt på trynet feil….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.