Socializing.

PhotobucketPhotobucket

1. Meg, Line og Mona. 2. Jan Thomas. Begge bildene er forøvrig tatt av Espen. (Om jeg husker korrekt!)

Tjohei! Her kommer et par bilder fra fredagkveldens vinkveld i godt selskap. Det ble litt festing i gårkveld også, så i dag er formen så som så. Og nå har jeg sett på skjermen i fire minutter uten å røre tastaturet, så det er ingen underdrivelse å si at jeg ikke aner hva jeg skal skrive idag. Noe som kanskje kan ha et hint av underholdningsverdi for dere hadde jo vært greit. Nå har jeg brukt fire nye minutter på å komme på noe, men uten hell. Gud, jeg er kjedelig. Derfor: ciao!

Del

Kommentarer

 1. november 14, 2010 / 18:09

  Koslige bilder, ser ut som alle koste seg :)

 2. november 14, 2010 / 19:56

  Jeg får lyst på blondt hår når jeg ser bilder av deg, men jeg tviler på at jeg blir like fin. Sukk.

 3. november 14, 2010 / 22:58

  Kan du skrive litt om hvordan det var rett etter du hadde fått Vilja :) Var det sånn som du hadde trodd?

  Du kan jo også skrive om hvordan du pleier å ta bilder av Vilja :) ?

  Vet at det er fler som vil lese om Vilja, selvom hun sikkert går gjennom mange forandringer nå i det siste :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.