Randomness.

Photobucket

Hei! Jeg har vært litt fraværende den siste tiden, men det er bare på grunn av mye jobbing. Jeg har vært på Fame endel i det siste, og jobber jo dessuten med mine egne greier også, så da blir det fort liten tid til blogging. Anyways, dette skulle ikke bli et kjedelig «åh-jeg-har-et-så-travelt-liv-og-det-er-så-spennende-og-stressende-på-samme-tid»-innlegg, så derfor skal jeg avslutte dette innlegget «fort og gæli» som vi trøndere så gjerne sier, og heller ta kakaokoppen fatt mens jeg ser om jeg kan finne en episode av Sex and the city som jeg ikke kan ut og inn. Det kan bli et håpløst prosjekt, for man vet at man har sett en tv-serie en god del ganger når man sier replikkene høyt ut i rommet et par sekunder før de kommer på skjermen.  Og allikevel blir jeg ikke lei… Det er rart med det! Og ja, før jeg avslutter – i morgen har jeg fri fra alt, så da skal jeg ta med meg Mr. Canon på tur ut i byen. Kan bli skoj! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. oktober 31, 2010 / 00:37

  Har det på samme måten med SATC! Har sett alle episodene minst 3 ganger før :)

 2. oktober 31, 2010 / 01:32

  Sånn er det med meg og TV serier også! :) Hvertfall Friends, Seinfeld og Sex and the City! :P Blir aaaaldri lei! :)

 3. oktober 31, 2010 / 12:38

  Håper du nyter fridagen din i dag! :)

 4. oktober 31, 2010 / 21:48

  Nyt fridagen og Mr.Canon! Sånne dager må til inni mellom! :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.