Summary of the weekend.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hei! Nå har jeg jo faktisk ikke blogget på hele helgen, så her kommer litt bilder fra… fredag? Ja, det var fredag. Haha! Glemsk vet du. Anyways, jeg møtte (fra venstre på det øverste bildet) Astrid Sofie, Sofie (Sofsen),  og Linn Mette på Choco Boco, og det var selvfølgelig kjempehyggelig! Morsomt å treffe mennesker man har lest mye om og av, men aldri møtt før. Etterpå møtte jeg Gina og William, og vi spiste sjokoladeboller i sola på Solsiden, noe Vilja ikke hadde så veldig mye imot. Godtegris!

I går tok jeg og Vilja nok en gang turen ned til sentrum, og da var vi overnattingsgjester hos Gina, Mattias og William som nettopp har flyttet inn i ei kjempefin (og ny) leilighet på Solsiden. Jeg tok turen på bursdagsfest på Vivaldi på kvelden, men tok kveld i ellevetida. Så det ble en rolig kveld ute på byen med andre ord, og det var heeelt greit. Spesielt i dag! Nei, nå skal jeg lage smoothie til kveldsmat, deretter jobbe litt. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. mari
  oktober 10, 2010 / 20:41

  Vilja er noe av det søteste jeg har sett! :)

 2. oktober 10, 2010 / 20:53

  nydelige bilder av Vilja!

 3. oktober 10, 2010 / 20:55

  Choco Boco, Drea, jeg vil også ha date med deg på Choco Boco *sukk hjerte*
  Flotte bilder. Vilja er så søt med «trynet fult av sjokkobolle» :)

 4. Drea
  oktober 10, 2010 / 20:57

  Siw Aina: da tar vi en date på Choco Boco ved første og beste anledning! :D

 5. oktober 10, 2010 / 21:10

  Kjempefine bilder!:)
  Høres ut som du har hatt ei fin helg:)
  Vilja er så søt:D

 6. oktober 10, 2010 / 21:21

  Hihi. Møtte også noen jeg har lest om og av, for første gang på fredag i Bergen. Alltid koslig å møte nye folk. Nydlige bilder Drea :)

 7. oktober 10, 2010 / 21:57

  Fine bilder :) Koselig å treffe andre bloggere da :) Sofsen har jeg også treft :)

 8. oktober 10, 2010 / 22:34

  Åh, jeg har alltid hatt lyst til å treffe Sofie! Hun virker så koselig :D

 9. oktober 11, 2010 / 20:21

  Åh, forresten, følte meg litt småfrekk. Har alltid hatt lyst til å møte deg også Drea, du virker også sykt koselig :D

  Wow, «fans» på 16 år… sikkert moro x)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.