My hipstamatic prints.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Som de fleste andre fotoentusiaster var jeg ikke sein med å installere appen «Hipstamatic» på iPhone´n min da jeg fikk den. Her er tre bilder knipset med den! Jeg får jo lyst til å begynne med analoge kameraer når jeg holder på med dette. Avhengighetsskapende, much? Jeg liker det. Ganske så kult at man kan få slike bilder så enkelt som å trykke på skjermen på iPhone liksom. Weird. Jaja, jeg har ikke tid til å fundere mer over det akkurat nå, for jeg har litt rydding og masse jobbing på tapetet før jeg kan ta kveld, og klokka nærmer seg midnatt med stormskritt. Better go! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. september 28, 2010 / 00:00

  åh, kult. skal du ha slike bilder fra skratch skal det mye redigering til o.o

 2. september 28, 2010 / 00:49

  Heii! Den appen har visst gått meg hus forbi. KULT!
  Og jeg elsker det øverste bildet!!

 3. september 28, 2010 / 08:46

  Har omtrent samme app på mobilen min og :D det er android da.

 4. september 28, 2010 / 15:08

  har så lyst å laste det ned! må gjøre det snart! :)) elsker bildene dine, som vanlig!

 5. september 28, 2010 / 17:05

  Jeg har også hipstamatic. Genialt :D Digg å kunne få tøffe bilder selv om man ikke har speilrefleksen for hånd

 6. Therese
  oktober 1, 2010 / 22:53

  Hei!
  Nydelige bilder, du er flink!
  lurte på om vi noen ganger også kunne se et bilde før du hadde redigert det? Slik at du hadde sånn før og etter, slik at vi ser hvordan det så ut før du redigerte det!

  Keep up the good work!
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.