Tjohei, her er jeg.

Photobucket

Tjohei! Vilja er fremdeles syk, så jeg får liksom ikke tid til så mye mac/kamera i løpet av dagen. Derfor er det veeeldig godt å sette seg ned på kveldstid. Derfor blir det bare et raskt webcambilde istedet. Anyways, jeg har gode nyheter! I dag fikk jeg iPhone i posten! O´lykke! Jeg er superforelska i den allerede, og vurderer til og med å gi den navn også. bra er den faktisk. Den blir grei å ha med til Steinkjer i helgen, for i morgen tar jeg, Vilja og Jørgen turen til farmor. Det er på tide å treffe henne igjen, så det gleder vi oss veldig til. Jepp, da har jeg ikke mer å komme med i dag, men i morgen kommer det litt fler bilder av Emilian igjen. Og det kommer sikkert litt fler bryllupsbilder i løpet av helga også. Jeg jobber på spreng! Gøygøy. Nå er det faktisk tid for litt jobbing igjen. Hugs.

Del

Kommentarer

 1. september 23, 2010 / 20:46

  Du er så FIN <3

 2. september 23, 2010 / 20:56

  Og det SKAL vi også! Om to uker! :D Det har jeg bestemt nemlig, for jeg kommer til Trondheim til Anne og Kristins bursdagsfest, og da tenkte jeg at jentegjengen kunne møtes den søndagen og spise middag sammen eller noe sånt! You in? :D

 3. Drea
  september 23, 2010 / 21:02

  JA! :D Vilja blir med også da. ;) Kaj er på jobb den helga, så jeg må prøve å finne barnevakt så jeg kan være med på bursdagsfesten. Trenger jo ikke drikke, bare jeg får VÆRE med! :D

 4. september 23, 2010 / 21:45

  Håper du får til å være med på festen også altså, det tror jeg blir gøøøy! Gleder meg sånn til å møte dere igjen! :D

 5. september 23, 2010 / 23:06

  Gratulerer med telefon. Endelig dukket den opp. :) Hvem var det som endelig kunne sende deg den?

 6. Drea
  september 23, 2010 / 23:17

  Rune E. Kolvik: det ble netcom. ;) Hehe! Så nå er jeg blid og fornøyd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.