Innedag i utevær.

Photobucket

Det var barnehagestart på mandag, og selv om jeg var forberedt på at det kunne medføre litt sykdom etterhvert, så ble jeg bittelitt overrasket over at det bare tok knappe tre dager før feberen og oppkastet var i hus. I natt våknet jeg av hyling fra Viljas rom, og der lå det en stykk febervarm og sliten unge. Hun gråt og gråt og gråt, og jeg målte feberen til nesten førti grader. Da var det ikke annet å gjøre enn å ta henne med seg og legge henne i senga sammen med meg, hvor hun heldigvis sovnet med en gang. Dermed ble det innedag på oss i dag. Kjipt, spesielt med tanke på sommerværet som har vært de to-tre siste dagene. I dag ble det litt oppkast på henne også, stakkars. Krysser fingrene for at formen er bedre i morgen, så vi kommer oss hjem til Frøya i helgen som planlagt!

Ellers kan jeg fortelle at vi hadde middagsbesøk her i dag. Jørgenbror og Åse Kristine (som ikke er et par altså, selv om det kanskje hørtes sånn ut nå) var her på middag, og Jørgen var her og så X-factor sammen med meg også. Kjempekoselig! Veldig greit å ha gode venner og god bror boende i samme by som meg selv. Nei, nå skal jeg kose meg med britiske X-factor (ser det på nett) og en kopp kakao. Jeg har vært så usunn i dag at jeg liksågodt kan fortsette litt til, så får jeg heller bli supersunn fra i morgen av igjen. På tross av at det er fredag. Jeg tok en fredag i dag, jeg. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. september 9, 2010 / 21:48

  Huff, sånn var det hos oss også, jeg syns vi var hjemme annenhver uke det første barnehage året jeg:( God bedring til Viljamor:)

 2. september 9, 2010 / 22:12

  stakkar lita.. håper d går fort over. god bedring :)

 3. september 9, 2010 / 22:13

  Uff, stakkars :/ Masse god bedring!

 4. september 9, 2010 / 22:13

  Stakkar. God bedring til Vilja da :)
  Håper det går bra. Ja, rert faktisk at det ble så varmt her så plutselig etter nettefrost og sånne sakor.
  Kakao er så kjempe godt. Har lyst å lage meg en selv, men jeg tørr ikke, for jeg skal nemlig ha på meg pencilskjørt i morgen, og da vil slippe mann å se ut som en flodhest :)
  Love ur make up, forresten. Er det action eller har du lilla nyanse i øyenskyggene? I hvertfall, synes det var kjempe pent. Ikke alle som kler det, og ikke alle som kan faktisk bruke det heller. :)

 5. september 9, 2010 / 22:14

  Tok en liten fredag i dag jeg også. Sånn er det når man ikke er så frisk! God bedring til lille Vilja:)

 6. september 9, 2010 / 23:30

  Uff da! Stakkars Vilja. Håper det går over snart :)

 7. september 9, 2010 / 23:48

  stakkars vilja! håper det går bedre med henne etterhvert! :)

 8. Gry
  september 10, 2010 / 01:36

  Hei!

  jeg kom plutselig over en blogg som var rimelig lik din. Eller konseptet var det samme. Hu er en blogger som er flink til å fotografere, akkurat som deg :)

  gå derfor innom hjemmesiden hennes: http://lykkelitenstudio.no/?load=flash og få MANGE gode idèer til dine neste baby-shoots :)

 9. september 10, 2010 / 08:37

  Elsker hårfargen din! God bedring :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.