Lazy eye.

Photobucket

Da jeg og Gina tok bilder av meg kom plutselig denne lille karen (eller damen) spaserende nysgjerrig forbi, og siden det er mye morsommere å ta bilder av kattepuser som ser sånn ut (fremfor Rufus som bare blir en svart, skitten ball) så knipset jeg et par bilder av ham/henne også. Og til deg kattepus; om du ikke vil bli avbildet på bloggen så er det bare å si fra så fjerner jeg bildet på flekken. Anyways, ikveld blir det jobbing og kakao på meg. Jobbing for at jeg seriøst henger etter med redigeringa (det er ikke lett å få tid når jeg og Vilja er alene hjemme) og kakao for at jeg fryser. Og kanskje skal jeg gjemme meg under et pledd også, av samme, sistnevnte grunn. Kos i heimen! Ha en fin kveld.

Del

Kommentarer

 1. august 30, 2010 / 20:45

  Sukk, for en nydelig kattepus (selv om jeg elsker Rufus fordi han er lik min pus som jeg hadde i 13 år og måtte avlive da jeg var gravid fordi han ble syk:-( ) Han het forresten Sofus<3

 2. august 30, 2010 / 21:45

  Haha, godt du tenker på kattenes rettigheter xD

 3. august 30, 2010 / 22:13

  Nydelig bilde av søt pus:) Ha en fin kveld!

 4. august 30, 2010 / 22:14

  Det der er en hunkatt :-) hankatter har aldri mer enn to farger på pelsen sin :)

 5. Drea
  august 30, 2010 / 22:18

  åh, er det sånn det fungerer? Jeg trodde det bare var sånn når de hadde flekker, jeg! Ikke når det var striper? For jeg har sett mange stripete hannkatter med tre farger. :b Altså, jeg trodde det gjaldt de som er sorte, hvite og røde. :)

 6. august 31, 2010 / 13:35

  Så fin katt a gitt, ligner litt på min :)

 7. september 2, 2010 / 12:41

  ang. Stine Andreas svar: Katten på bildet er en såkalt «tigerstripet» katt. Dette kan være en hankatt i like stor grad som det kan være en hunkatt. Jeg hadde en hankatt i samme farger, bare litt mørkere. Det er katter som har markant tricolor (f.eks. svart, med hvite og oransje markeringer) som svært sjeldent er hankatter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.