Sneak peek: Lille Mille, 1 år.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

På lørdag var søte Mille i studio hos meg, og her er de tre første bildene jeg har redigert av henne. Mulig det kommer fler bilder av Mille, for vi skal ikke se bort i fra at jeg får lyst til å poste noen smilebilder etterhvert. Se, jeg har kjøpt «ny» koffert også (Se på det øverste bildet). Den er jo ikke akkurat ny, men heller gaaaaammel. Tre hundre kroner på finn.no. Et kupp! Jeg digger den. Den røde, lille kofferten er kjøpt på Søstrene Grene i Trondheim. Kjut! Det er veldig gøy med litt nye rekvisiter. Jeg får aldri nok.

Nå har jeg og Vilja nettopp kommet inn døra etter å ha vært rundtomkring i hele dag. Planen var å bare gå på butikken, men så traff vi Nora og gikk vi tur med henne, deretter lunsjet vi med onkel Jørgen, deretter trillet jeg Vilja på besøk hos bestefar (Brynjulf), så jeg kunne få gå en tur på blades. Så hentet jeg Vilja igjen, og vi gikk hjem uten å gå på butikken som var det vi egentlig skulle. Så derfor må vi ut igjen. Men det blir nok ikke før Vilja (og jeg også, for den del) har fått seg en dupp. Akkurat nå er jeg for sliten til å røre meg så veldig mange meter. Da er det greit at Drømmehagen fins. Vilja danser foran tv´n og jeg kan slappe av på sofaen. Luksus. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. august 2, 2010 / 13:37

  Nydelige bilder. Jeg liker måten den røde kofferten skiller seg ut i bildet uten at den tar oppmerksomheten bort fra søte Mille. :)

 2. august 2, 2010 / 14:21

  ELSKER søstrene grene, har en sånn rød koffert selv, bare med hvite prikker :D Fiine bilder!

 3. august 2, 2010 / 14:26

  Nydelige bilder :)

 4. august 2, 2010 / 15:33

  For noen herlige bilder ^_^

 5. august 2, 2010 / 17:19

  Alltid gøy med noe nytt i studio! Kjempefine bilder!

 6. august 2, 2010 / 19:35

  Så herlige bilder :-)

 7. august 3, 2010 / 18:48

  herlige bilder drea <3

 8. august 4, 2010 / 19:32

  Oj, otroligt läckra porträtt! Sista bilden är så bra!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.