Clothes.

PhotobucketPhotobucket

Kjole fra B-Young, smykke fra New Look, strømpis og jakke fra Primark, sko fra Topshop, ringer fra diverse steder, veske fra H&M.

Et outfit plutselig. Jeg har vært sinnsykt dårlig til å blogge den siste tiden, og det ser ikke ut til at jeg kommer til å bli noe flinkere på en stund heller, med tanke på alt vi har i vente. Men når vi kommer oss til byen skal jeg virkelig skrive igjen – tekster som faktisk er verdt å lese. Imens får jeg bare poste litt dilldall. Jeg regner med de fleste av dere er opptatte med å nyte sommeren uansett, men det er jo ikke tilfelle her. Vi har jo ikke sommer enda, og noe sier meg at vi aldri får det i år. (Uten å dra til syden eller noe i alle fall…) Nei, nå skal vi lage oss middag, spise jordbær med fløte og se en film. Kjærestekveld.

Del

Kommentarer

 1. juni 30, 2010 / 19:53

  Du er min ukes blogg! jeg har skrevet litt om hvorfor jeg valgte deg. Det hadde vært hyggelig om du leste det! :-D

 2. Rebekka
  juni 30, 2010 / 20:01

  Så fint =)

 3. juni 30, 2010 / 20:14

  Skoene var fæle :P Men det er nå bare meg! :) Men digget resten, og spesielt jakken. Hvor er den fra?

 4. juni 30, 2010 / 20:44

  så fin farge håret ditt har fått nå :D

 5. juni 30, 2010 / 21:07

  Så herlig med kjærestekveld – det må til innimellom! Kos dere masse! :)

 6. juni 30, 2010 / 23:20

  Skoa dine er lekre!
  Ha en kos kjærestekveld :)

 7. juli 1, 2010 / 00:20

  Jeg er sååå på samme sted som deg når det kommer til mangel på sommer… Kjenner jeg blir deppa, og troen på at vi skal få sole de blekfete trønderkroppene blir mindre og mindre for hver regnfulle dag *sukker dramatisk*

 8. juli 1, 2010 / 12:41

  Hei.

  Femelle.no har sendt deg mail. Du må oppdatere bildelink-koden! :)

  Klem!

 9. juli 1, 2010 / 19:31

  Herlige klær! digger kontrasten mellom røff jakke og fin kjole :D

  sv: det ble skikkelig sjokkisgodt. Det er jo mørk sjokolade da, men bare man har i nok agavesirup så blir den ikke bitter i det hele tatt, bare veldig veldig god :)

 10. Kamilla
  juli 1, 2010 / 22:37

  Hei, jeg holder på å ordne meg en webside gjennom bludomain. Og siden du allerede har gjort det, så lurer jeg på en ting.

  Hvor lang tid tok det fra du sendte «GO-LIVE» requesten og til siden var oppe å gikk?

  Sendte min i dag i 10-11 tiden, det vil si, over 12 timer.. Jeg bare lurer på om det er vanlig at det tar såpass mange timer.

  :)

 11. juli 15, 2010 / 21:32

  Utrolig fint outfit! Jeg elsker alle bildene du tar, btw. ! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.