A pair of… jeans.

Photobucket

Her kommer et bilde av fine Nora, som forresten har bursdag i dag! (Gratulerer så mye med dagen, Norami!) Vi tok for det meste litt søte/fine bilder i går, bortsett fra dette som er litt tøffere. De andre bildene er liksom litt i serie, så da vil jeg poste mange sammen når jeg først poster dem. (Men de som har lagt meg til på facebook får se litt etterhvert, for der poster jeg så raskt jeg er ferdig med et bilde.) Hva syns du om bildet? Jeg har planer om en oppfølgingsshoot i denne stilen også, og da skal Nora få ha med seg kjæresten sin, Åge, også. Det blir nok stiiiilig. Litt jeansreklame sort of. Gøygøygøy! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. Ida Karoline
  juni 25, 2010 / 10:18

  WOW! Kjente ikke igjen Nora jeg! :D men etter nøye studering ser jeg jo at det er henne! Kjempefint :)

 2. juni 25, 2010 / 10:31

  Veldig kult! Hvis jeg skal pirke på noe så ville jeg ha fjernet det hvite som ligger der i det venstre hjørnet. Det er kanskje ikke så veldig forstyrrende, men likevel.. Ellers kunne du kanskje fått Nora til å plassere armene litt mer naturlig? Hun kan fint dekke til med håndleddene, for eksempel. Det blir litt «åpenlyst» at hun prøver å dekke seg til når hun bruker håndflatene.. Hvis det gir mening, haha. Men supert bilde, Drea! Gleder meg til å se mer :)

 3. Meg
  juni 25, 2010 / 10:35

  Superfint! :)

 4. Drea
  juni 25, 2010 / 10:51

  Sunniva: takk for tips! Jeg skal fjerne den + de to stråene på magen som ikke ser ut som strå. :b Hehe! :) Og det med håndflatene – her var det litt meningen at hun skulle dekke seg til, selv om det kanskje hadde vært litt mer fashion om hun gjorde det mer diskret. :)

 5. juni 25, 2010 / 11:02

  Jeg synes når modellen ser inn i kamera passer det perfekt at hun gjør som hun gjørl. Hun vet at kamera er der og da er det helt naturlig at hun med vilje skjuler med hendene.

  Kjempefint bilde! :D

 6. juni 25, 2010 / 11:39

  Det var et utrolig stilig bilde!

 7. Frida
  juni 25, 2010 / 12:00

  Det var utrolig herlig bilde! Det gjorde seg virkelig i svart/hvitt! Og den jenta har litt av en vakker kropp! =D

 8. juni 25, 2010 / 12:54

  Fy flate, det var helt rått! NYDELIG bilde!!!

 9. juni 25, 2010 / 14:46

  Kjempestilig bilde, så pen hun er:)

 10. juni 25, 2010 / 14:48

  Jeg liker ideene dine! ;)
  Bildet er awesome’t ;)

 11. juni 25, 2010 / 16:45

  jeg digger dette bilde!

 12. Siri
  juni 25, 2010 / 17:38

  Jeg er sikkert den eneste som ikke likte dette bildet, men helt ærlig synes jeg det ser mer ut som en silikonreklame enn enn jeansreklame.

 13. Drea
  juni 26, 2010 / 07:28

  Siri: det er meningen, det. Det SKAL provosere litt. :) Se på tittelen en gang til. :)

 14. juni 26, 2010 / 21:42

  Siri: Jeg ser ikke hvor du får det til at det ser ut som en silikonreklame. Det hele er gjort veldig profesjonelt, ordentlig, stilfullt og generelt bare vakkert.

  Kroppen vår er det mest naturlige vi har, og det finnes egentlig ikke noe vakrere. Synes ikke akkurat hu ligger og byr seg frem, hehe.

  Synes det var et edgy, men samtidig classy bilde, med en utrolig flott modell :)

  Oh, forresten – Det var ikke meningen å rakke ned på deg Siri, jeg bare ytret en mening på samme måte som deg :)

 15. juni 27, 2010 / 11:18

  Jeg skjønner ikke.. hvordan får du til lysettingen ? Består hele bildet av naturlig lys eller hadde du utstyret med deg ut ? :) Det var iallefall ett kjempe flott bilde, og det jeg likte aller mest var hvordan lyset traff ansiktet hennes :) Du er fantastisk flink :D

 16. Drea
  juni 27, 2010 / 13:50

  Katrine: takk! :D

  Rita: det er naturlig lys + en reflektor! :)

 17. juli 5, 2010 / 09:11

  Wow, Drea! Dette var helt utrolig! Fantastisk flott modell – og nydelig bilde – elsker lyset, stemningen og uttrykket i ansiktet hennes! Hva du får til!

 18. juli 13, 2010 / 00:15

  Herrefred, dette bildet er så sexy at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.