Casual outfit.

Jakke og sko fra Primark, skjerf fra Ellos, jeans fra Cheap Monday, tee fra Forever21.

Dagens meg og et bokehbilde. Forresten, jeg bleika håret og farget brynene før jeg dro til London, men det har dere vel allerede kanskje lagt merke til. Etterveksten er jo borte, og det føles jammen goooodt. Nei, vet du hva? Jeg har så lite interessant å komme med i dag. Jeg var på fest i går, så hjernen er ikke helt på topp i dag. Den jobber i slow motion, så i stedet for å skrive mer skal jeg heller lage middag. Jeg er umettelig på slike dager, men dessverre er det ikke mye som smaker godt heller. Teit. Hugs!

Del

Kommentarer

  1. juni 20, 2010 / 19:09

    du har så fin blogg, drea =)

  2. juni 20, 2010 / 19:55

    Jeg har akkurat samme jakke og sko fra primark jeg og :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.